Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a szüleimnek...

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy lerontottam anélkül hogy nagyobb balhé lenne?

Figyelt kérdés
A tanárok megszivattak és most eléggé lerontottam.Ti milyen módszerrel mondtátok már el amitől megpuhultak?
2010. nov. 16. 21:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Na figyeljetek. Gimiben volt egy tanár,aki mindig szívatott. Rengeteget tanultam, órák hosszat ültem a könyv felett és valamiért pikkelt rám.Felolvasta a dogáimat az osztály előtt, beszólt, hogy úgysem végzem el a sulit,meg, hogy nem ragad rám semmi csak a kosz.Meg kirándulásra nem akart elengedni, hogy inkább tanuljak.

Mi ez, ha nem bunkóság?

Mondd el a szüleidnek, hogy ebből és ebből rontottál és, hogy kijavítod. Vagy ha nem érted, akkor korrepetálhatna valaki.

És nem csak a diák a hibás.

26L

2010. nov. 17. 09:15
 22/25 anonim válasza:

Folytatom... szóval egyszerűen nem bírtuk egymást.Ebben a helyzetben a legokosabb, ha minél felkészültebb az ember-nem adtam lehetőséget a támadásra.Ennyi.Persze udvarias vagy és mosolygós-ő pukkadozik, de mivel tudod az anyago(ka)t nem tud mit kezdeni veled.

Ha valaki attól fél, hogy a "jelentkezem, mert javítani akarok" miatt strébernek fogják tartani- ne aggódjon.Mert erre remek válasz az, hogy Most tanultam!Most meg is kapom az ötösömet-hülye, aki nem így csinálja!

Nálam bevált!

Ja, amúgy már 32 éves múltam-és 10 éve a "másik" oldalon vagyok-pedagógus volnék-de SOHA! nem kivételezek.(Pontosan azért, mert tudom milyen, ha vkit csak úgy nem szeretnek)

2010. nov. 17. 09:20
 23/25 anonim ***** válasza:

Én vagyok, akinek beszólt a tanár. Én sem adtam rá soha okot.A többi tanárral nem is volt baj.Szorgalmas voltam, de nekem több időre volt szükségem, hogy megértsem az anyagot.

Lehet ez nem tetszett neki.Amúgy sose szóltam neki vissza.Nem árulkodtam.Amúgy egy 65 éves nő volt.

2010. nov. 17. 09:28
 24/25 anonim válasza:

9:20-as vagyok.Ilyen van.Sajnos.Sok rosszindulatú, megkeseredett ember van-a tanárok között is-sőt!Ők is emberek, bár vannak akik ezt cáfolják.Nem mentség ez persze semmire-nem is keresek.ezért írtam, hogy nem az a lényeg, hogy van -e pofára osztályozás, hanem adott szituból kell mindig jól kijönni.

Gyakoroljatok!Mert az életben durvább is van.

2010. nov. 17. 10:07
 25/25 anonim ***** válasza:
Ha már ilyen szép vita alakult ki arról, hogy van e arcra osztályozás, én is elmesélném a saját szemszögemből. Általánosban csak egy tanár volt, akivel nem voltam jóban, az irodalom tanárnő. Alapjába véve órákon csöndes vagyok, sose beszéltem az óráján, ráadásul az akkori osztályomban nem is volt kivel. De ez nem lényeg. Én sosem adtam neki okot arra, hogy utáljon, máig sem tudom, miért csinálta. A fogalmazásaimat rendszeresen lehúzta, csak mert valamiben nem értettem vele egyet. Szerencsére nála kevés fogalmazás volt, de minden évben kellett olvasónaplót írni. Az olvasmányt el is olvastam, megírtam a fogalmazást, és mégis mindig valamilyen úton-módon hármas lett. Még az is, amit nem is én írtam, hanem apám, meg a keresztanyám. Mind a ketten jól fogalmaznak, a keresztanyám amúgy magyar szakos tanárnő gimnáziumban. De nem baj, nem tud, csak hármasra fogalmazni. Legalábbis a tanárnő szerint. Arra is hármast adott, (amihez hozzátette, h JÓINDULATÚ!!!) amikor csak egy könyv egyik fejezetéből kell olvasónaplót írni, én meg az egész könyvből írtam. Most középiskolában szintén a magyartanárommal nem vagyok jóban, de nála legalább tudom, h miért nem bír. Azért, mert történetesen lány vagyok, akit valamilyen úton-módon felvettek egy műszaki iskolába, ahová 99%-ba fiúk járnak. Minden óráján meghallgathatom, h mi a véleménye úgy általában a nőkről, és ha meg merem említeni, h nekem ez sértő, akkor még ő van felháborodva. Mondjuk ő legalább nem húzza le a jegyeimet csak e miatt, de ettől függetlenül szívesen ráborítanám az asztalt. Érdekes, nála 5-ös dolgozatokat írok, ebből a részből korrekt, h nem azért kapok 3-mast, mert nem bír. A harmadik pedig a drága angol tanárnőm, aki már most azzal jön, h h fogjuk így letenni az érettségit, ha nem tanulunk. De hát könyörgöm, addig még van 3 év! Az ő osztályozási módszerét már le se írom. Annyi a lényeg, h betűre ugyan azokra a hibákra én 2-est kapok, egyik osztálytársam 3-mast, a másik meg 5-öst. És amikor odadugtam az orra alá, és megkérdeztem, h akkor ezt most hogy, akkor még én voltam a hül.ye, h tudhatnám, h az XY tudja ötösre, csak nem írta le, azért kapott annyit. És ő ezt honnan tudja??? Szóval érdekes egy nő.
2010. nov. 17. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!