Hogy mondjam el a szüleimnek hogy lerontottam anélkül hogy nagyobb balhé lenne?
Na figyeljetek. Gimiben volt egy tanár,aki mindig szívatott. Rengeteget tanultam, órák hosszat ültem a könyv felett és valamiért pikkelt rám.Felolvasta a dogáimat az osztály előtt, beszólt, hogy úgysem végzem el a sulit,meg, hogy nem ragad rám semmi csak a kosz.Meg kirándulásra nem akart elengedni, hogy inkább tanuljak.
Mi ez, ha nem bunkóság?
Mondd el a szüleidnek, hogy ebből és ebből rontottál és, hogy kijavítod. Vagy ha nem érted, akkor korrepetálhatna valaki.
És nem csak a diák a hibás.
26L
Folytatom... szóval egyszerűen nem bírtuk egymást.Ebben a helyzetben a legokosabb, ha minél felkészültebb az ember-nem adtam lehetőséget a támadásra.Ennyi.Persze udvarias vagy és mosolygós-ő pukkadozik, de mivel tudod az anyago(ka)t nem tud mit kezdeni veled.
Ha valaki attól fél, hogy a "jelentkezem, mert javítani akarok" miatt strébernek fogják tartani- ne aggódjon.Mert erre remek válasz az, hogy Most tanultam!Most meg is kapom az ötösömet-hülye, aki nem így csinálja!
Nálam bevált!
Ja, amúgy már 32 éves múltam-és 10 éve a "másik" oldalon vagyok-pedagógus volnék-de SOHA! nem kivételezek.(Pontosan azért, mert tudom milyen, ha vkit csak úgy nem szeretnek)
Én vagyok, akinek beszólt a tanár. Én sem adtam rá soha okot.A többi tanárral nem is volt baj.Szorgalmas voltam, de nekem több időre volt szükségem, hogy megértsem az anyagot.
Lehet ez nem tetszett neki.Amúgy sose szóltam neki vissza.Nem árulkodtam.Amúgy egy 65 éves nő volt.
9:20-as vagyok.Ilyen van.Sajnos.Sok rosszindulatú, megkeseredett ember van-a tanárok között is-sőt!Ők is emberek, bár vannak akik ezt cáfolják.Nem mentség ez persze semmire-nem is keresek.ezért írtam, hogy nem az a lényeg, hogy van -e pofára osztályozás, hanem adott szituból kell mindig jól kijönni.
Gyakoroljatok!Mert az életben durvább is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!