Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a szüleimnek...

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy lerontottam anélkül hogy nagyobb balhé lenne?

Figyelt kérdés
A tanárok megszivattak és most eléggé lerontottam.Ti milyen módszerrel mondtátok már el amitől megpuhultak?
2010. nov. 16. 21:55
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
22:18-as Amúgy ha kíváncsi vagy rá csendes típus vagyok az osztályunkat utálják és most én szivtam meg.22:26 kösz h megvédsz a többieknek köszi a válaszokat.
2010. nov. 16. 22:34
 12/25 anonim ***** válasza:

Látszik, hogy tinik válaszolnak, "a tanár a hibás" na ná...te barátom nem vagy hibás:D

Azt vettem észre, mikor tini voltam, hogy ha azt mondom a szüleimnek, hogy az én hibám, jobban kellett volna tanulnom, stb stb..akkor soha nem csaptak akkora balhét a rossz jegy miatt. Lazán mond el, hogy lejjebb adtad, jobban kellett volna figyelned....stb

2010. nov. 16. 22:51
 13/25 anonim ***** válasza:

Igazából én se nagyon hiszem el ezeket a "tanár hibája" magyarázatokat. Mondhatom hogy engem kifejezetten rühhelltek a suliban, nagy volt a pofám, elég durván öltözködtem, nomeg megvoltak/és vannak/ a magam nézetei (világnézeti/politikai), amit nem féltem hangoztatni is ha úgy adódott. Ennek ellenére soha nem adtak rossz jegyet igazságtalanul. Volt olyan hogy a matektanár konkrétan megmondta hogy meg akar buktatni, de mivel megírtam az év végi záródolgozatot 5ösre, ezért nem tudott:) Ja, és aztán ugyanezeknél a tanároknál 4,5re érettségiztem le.

De azt meg kell hagyni, vannak szemét tanárok, próbáltak már engem kamu sztorival kirugatni általánosban (apám könyörögte ki hogy ugyan már ne tegyék). Gimiben is egyszer komolyan megfenyegettek hogy kirugnak, ha nem változtatok a külsőmön. De a jegyeimmel sose voltak gondok.

Ugyanakkor az egyik mostani tanárom olyan, hogy a legjobb jegy nála a 3as (ő tudja 4esre, 5ösre meg csak a jóisten-gondolom én). Ugyanez a tanár már húzott le vizsgapontokat direkt, de körberöhögték (3 vizsgabiztos van, a másik kettő 100/100 pontot adott, ez a tanár meg 100/20at. kicsit se volt feltűnő...:))

2010. nov. 16. 23:10
 14/25 anonim ***** válasza:
Ez lemaradt: 21/L :)
2010. nov. 16. 23:11
 15/25 anonim ***** válasza:
Szerintem igen is van arcra osztályozás. Sosem beszélek vissza a tanárnak, nem szoktam órán ugatni, általában figyelek, szoktam tanulni és nem kifogásokat keresek, de pl. nálunk olyan az irodalomtanár, h a kedvenc diákjának akármit elfogad és ha én ugyazt leírom (mármint nem úgy h lemásolom, csak, hogy ugyanaz a megoldás) akkor nekem nem fogadja el. És ez megtörtént nem is egyszer. Úgyhogy nekem ne mondja senki, h nincs olyan, h arcra osztályoznak. Sosem voltam pofátlan egy tanárral sem, csak hát nem vagyok az a nyalizós fajta sajnos. 18/L
2010. nov. 16. 23:14
 16/25 anonim ***** válasza:
Azt lefelejtettem hogy ezzel az "arcra osztályoz" dumával állt azok az osztálytársaim jöttek, akik bár tényleg tanultak rendesen, mégis tök hülyék voltak, komoly erőfeszítésükbe került egy értelmes összetett magyar mondatot megfogalmazni (fogalmazással egyébként is hadilábon álltak) és egyszerűen nem bírták megérteni hogy amit írtak nem helyes, nem az volt a kérdés, stb. A legtöbbnek a szövegértésével voltak elég komoly gondok, valamiért nem tudta megfelelően értelmezni amit olvas, sőt, még azt se amit ír. Az ilyenek voltak képesek akár egy óráig is ülni a dolgozatommal, összehasonlítgatni a sajátjukkal, és felháborodva hápogni hogy ezért vagy azért ők miért nem kaptak pontot. Viccesek voltak.
2010. nov. 16. 23:27
 17/25 anonim ***** válasza:
Ja és 23:10es voltam ismét:)
2010. nov. 16. 23:28
 18/25 anonim ***** válasza:
Én is azt a véleményt osztom, h igenis van arcra osztályozás általánosban is voltam ilyen szituban meg középsuliban is és jó tanuló voltam, de csak ha egyszer nem készültem szimplán benyomta az egyest a másik nyalisnak nem mondván ő ettől elkeseredik! Ja mondom én nem????? hiszen úgy kaptam karót, h nem értettem nem pedig azért, mert nem tanultam! De nyugodjatok meg, h a munkahelyemen is ez van a nagy nyalisok óránként szünetre járnak és alig dolgoznak míg én halálra dolgozom magam és mégis én vagyok a szar, mert kimertem menni wc-re + nem vagyok nyalis! Ebbe bele kell törődni!
2010. nov. 17. 05:51
 19/25 anonim ***** válasza:
Ha anyád elé állsz és becsülettel bevallod a hibádat sokkal kisebb balhé lesz, mintha sumákolás után derül ki valahogy...
2010. nov. 17. 09:13
 20/25 anonim válasza:
Második válaszoló volnék.Az, hogy van-e arcra osztályozás vagy nincs teljesen lényegtelen.Adott szituációban kell jól érvényesülni.Voltam ilyen és olyan helyzetben is-volt, hogy zsigerből utált a tanár (egyszerűen nem voltunk szimpatikusak)van ilyen-nem haragudtam érte, mert én se
2010. nov. 17. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!