Hogy mondjam el a szüleimnek hogy lerontottam anélkül hogy nagyobb balhé lenne?
Látszik, hogy tinik válaszolnak, "a tanár a hibás" na ná...te barátom nem vagy hibás:D
Azt vettem észre, mikor tini voltam, hogy ha azt mondom a szüleimnek, hogy az én hibám, jobban kellett volna tanulnom, stb stb..akkor soha nem csaptak akkora balhét a rossz jegy miatt. Lazán mond el, hogy lejjebb adtad, jobban kellett volna figyelned....stb
Igazából én se nagyon hiszem el ezeket a "tanár hibája" magyarázatokat. Mondhatom hogy engem kifejezetten rühhelltek a suliban, nagy volt a pofám, elég durván öltözködtem, nomeg megvoltak/és vannak/ a magam nézetei (világnézeti/politikai), amit nem féltem hangoztatni is ha úgy adódott. Ennek ellenére soha nem adtak rossz jegyet igazságtalanul. Volt olyan hogy a matektanár konkrétan megmondta hogy meg akar buktatni, de mivel megírtam az év végi záródolgozatot 5ösre, ezért nem tudott:) Ja, és aztán ugyanezeknél a tanároknál 4,5re érettségiztem le.
De azt meg kell hagyni, vannak szemét tanárok, próbáltak már engem kamu sztorival kirugatni általánosban (apám könyörögte ki hogy ugyan már ne tegyék). Gimiben is egyszer komolyan megfenyegettek hogy kirugnak, ha nem változtatok a külsőmön. De a jegyeimmel sose voltak gondok.
Ugyanakkor az egyik mostani tanárom olyan, hogy a legjobb jegy nála a 3as (ő tudja 4esre, 5ösre meg csak a jóisten-gondolom én). Ugyanez a tanár már húzott le vizsgapontokat direkt, de körberöhögték (3 vizsgabiztos van, a másik kettő 100/100 pontot adott, ez a tanár meg 100/20at. kicsit se volt feltűnő...:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!