Hogyan lehet választani ezen két rossz közül?
A párommal megközelítőleg 3 éve élünk együtt, és van egy 1 éves fiunk(nem tervezett).
Sajnos a párommal már régen megromlott a kapcsolatunk, majdnem minden nap veszekszünk, voltaképpen egyáltalán nem is illünk össze. Teljesen kiábrándultam belőle, a legkevésbé sem szeretem, sőt!. Egy dolog miatt vagyok mellette: a fiam miatt. Párom előszeretettel hangoztatja, hogy ha szakítunk, akkor végleg elveszi tőlem, nem is láthatom. Ennek sajnos foganatja is lenne, mert a családjának 90%-a már amúgy is Angliában él, és ő is kimenne hozzájuk, így gyakorlatilag talán évente egyszer láthatnám a fiam.
Viszont a párommal már borzalmas együtt élni, állandóan veszekedni, mindig elviselni a piszkálódásait.
Ez a helyzet. Gyakorlatilag két dolog közül választhatok: Vagy elveszítem a fiam, vagy egy olyan emberrel kell leélnem az életem, aki mellett minden egyes perc csak szenvedés.
Ti mit tennétek?
Egy apa
Egy ilyen hangulatú családba felnőni egy rémálom, nem jó ez egy gyereknek, már te se bírod be kell fejezni.
A párodal közöld ha elviszi a kicsit az engedélyed nélkül gyerekrablásért feljelented. Az apa engedélye nélkül nem viheti külföldre. Állj a sarkadra éreztesd hogy nincs hatalma, és hogy ennek véget akkarsz vettni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!