Intézetbe kerülhetek? :' ( SOS
én tettem fel ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
és most..átjöttem másik suliba..csak az a baj...hogy nemmerek bemenni..egyszerűen rettegek...a régi sulimba , tönkretettek idegelileg..és, nagyon nagyon félek,hogy itt is bántani fognak,kinevetni,mint ott...kétszer tudtam bemenni eddig..hát..meg se szólaltam egész nap...mások se szoltak hozzám nagyon...de..este nem birok aludni,csak sirok,mert tudom hogy reggel el kell menni.Felébredek,és sírás roham jön rám...szedek homeopátiás nyugtatót,de nem hat..és egyszerűen nem birok elmenni..apa mindent megpróbált,de nem megy..és ha összegyűlik a bizonyos óraszám (hiányzás óraszáma) akkor azt jelenteni kell,és kijöhet a gyámügy egy képviselője..(igy tudom)ELVEHETNEK EZÉRT APÁTÓL?INTÉZETBE KERÜLHETEK?ugye nem? :'(
abba belehalnék.:'(..csak értelmes válaszokat várok...
11:14-es
én is szocmunkásnak készülök.(plusz dolgozom is a szakmában)...hát elfelejtettem beleírni, hogy tisztelet a kivételnek, ezért ezer bocsánat. Attól még helytálló a megállapításom szerintem, nem hiszem, hogy az ideírogatók mind szakemberek lennének. Én ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem szabad mindenkinek vaktában felelőtlenül tanácsokat adni, de ezt leendő szm-ként biztos tudod te is!
Na elnézést emberek, a peadagógusoktól meg a pszichológusoktól is, tényleg lemaradt h "tisztelet a kivételnek". Viszont továbbra is fenttartom, hogy aki egyáltalán nem ért hozzá, az ilyen komoly ügyben inkább ne próbáljon kompetensnek tűnni. Mert pl a pszichológus nem ír fel gyógyszet, nem kerül intézetbe a lógós gyerek és még sorolhatnám!
Én voltam a 10.59es
sziasztok :)
képzeljétek..ma VOLTAM SULIBA! reggel felébredtem...és nagyon sirtam , a gyomrom görcsbe állt..de összeszedtem magam,és bementem..:) aztán kiderült h nincs első óra -.-" ugyh ott ültem egy órát,de nem baj, jó érzés hogy meg tudtam tenni :)
a doktornőm igazolást is ad...
szóval nagyon köszönöm mindenki tanácsait :)
intézetbe kerülsz ha se te se a gyámod nem kometens és nem jársz suliba
az idegbajod csak erősiti az intézetet hisz ideggyenge vagy egyedül közöségbe járni
mit gondolsz a meló helyen mi lesz fizetnek hogy otthon sirdogálj vagy mi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!