Összevesztem anyámmal, mert szerinte mindent a barátomnak kellene fizetnie, le is kurv@zott. Szerintetek is mindent neki kellene fizetnie?
Kirándulni voltunk, 1 éve vagyunk együtt és én csak az utat fizettem ki magamnak, a többit a barátom fizette és ki volt akadva, hogy én neki egy ingyen kurv@ vagyok.
Én egyetemre járok, de emellett itthon én vezetem a háztartást, tehát itthon én főzök, mosok takarítok, a barátom dolgozik.
Úgy, ahogyan a több gyermekes családanyák is el tudják végezni, munka és gyerekek mellett.
Nem mindenki engedheti meg magának a nappali tagozatot, vagy egyszerűen nem akar a szülei nyakán lógni 23-24 éves koráig.
anyukáddal valami nem stimmel! az egy dolog, hogy a férfinak illik fizetnie, de azért az túlzás hogy étterembe és ide-oda kellene vinnie és mindent ő fizessen. Ennyi erővel nem sok férfinak lenne párja. Azt írtad, hogy a barátod fizet többször, ez így van rendjén, de azért mindennek van határa, nem kötelessége, hogy eltartson. És ha eltartana akkor lennél inkább qurva!
Én is tanulok és ha a leendő barátnőm édesanyja elvárja majd, hogy már most eltartsam a lányát akkor egy darabig még nem lesz barátnőm....
*Azért mondta hogy ingyen kurv@ vagyok, mert ingyen lefekszem vele és nem kapok semmit cserébe.
Az ilyesmit párkapcsolatnak hívják. K*va az, akinek fizetnek a szolgáltatásaiért. Üzenem a kedves mamának, hogy akkor lennél k*va, ha mindent a barátod fizetne.
Mondd meg anyukádnak, hogy te azért fekszel le a barátoddal, mert élvezed, sajnálod, hogy neki ebben nem volt része! :)
(Persze csak akkor mondd, ha tényleg élvezed, egyébként egy ingyenkurv vagy. ;))
Jézusom! Miért lenne kurv@?
A barátja, akit szeret és a barátja is őt.
Kurv@, aki pénzért fekszik le másokkal.
Ha a barátja keres, akkor miért ne fizethetne ő is neki?
Ja, jelenleg én is melót keresek, a párom tanul, mégis néha meghívjuk egymást (pl vesz nekem csokit, vagy én is neki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!