Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Adjatok ötleteket! Miről...

Adjatok ötleteket! Miről beszélgethetnénk?

Figyelt kérdés

elég szótlan vagyok, és nem tudom, nincs ötletem, miről beszélgessek egy fiúval randin? én 17vagyok. ő 20

miket kérdezzek, mondjak?

2010. nov. 14. 19:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb beszélgetés a kérdezés. Mert hogy mindenki szeret beszélni, főképp önmagáról. Ha kérdezgeted, majd ő is kérdez téged, és kialakul a beszélgetés.

Ilyeneket kérdezhetsz: Hol születtél? Milyenek a szüleid? Milyen zenét szeretsz? Mi érdekelt kiskorodban? Mi érdekel mostanában a legjobban? Milyen iskolába jársz? Voltál már külföldön? Jó tanuló vagy? Milyen filmet láttál utóljára? Milyen könyveket szeretsz olvasni? Melyik a kedvenc színed? Van kutyád? És cicád? Szoktál verseket írni? Sportolsz valamit? Úsztál már tóban vagy folyóban? És boldogságban?

2010. nov. 14. 19:51
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a legjobb, kerdezgesd ot, es hallgasd figyelmesen. asitani tilos, inkabb igyal meg egyet.

aztan majd o is visszakerdez.

az elso valaszolo jokat irt. ezen kivul kerdezhetsz meg az almairol, vagyairol, mit szeretne kesobb csinalni, van e valami otlete a nyarra, volt e valahol az elmult nyaron, ha igen akkor hol? tetszett e? van e fenykepe amit majd megmutathat? mi a kedvenc etele? meg tudja e csinalni? mert megcsinalhatna neked. es itala? kedvenc szorakozohelye? mit szeret jobban ,,a mozit vagy a szinhazat? mit nezett utoljara? jo volt, vagy rossz volt? miert volt jo/rossz? ilyesmiket. a lenyeg, h figyelmesen hallgasd, barmit is mond, legyel kellemes tarsasag, kedves, edes, mosolygos es akkor nyert ugyed van.

2010. nov. 14. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!