Mikor repültél ki a családi fészekből?
Figyelt kérdés
Nehezedre esett elhagyni a szüleidet? Messzire költöztél? Ha igen, sikerült beilleszkednek az új környezetbe? Hogy tetszik az önálló élet?2010. nov. 14. 13:32
1/5 anonim válasza:
Nem vagyok teljesen független a szüleimtől, de 19 évesen költöztem el, 200 km-re, mert másik városba mentem egyetemre. Nekik nehezebb volt az elválás, de tudomásul vették. Gyakran hazajárok, mert azért nekem is hiányzik ez-az. :)
Az új környezetem pedig kifejezetten otthonos volt, azt hiszem, nagyon szerencsés vagyok :)
2/5 anonim válasza:
19 évesen költöztem el Anyukámtól 160 km-re tanulni. Jó és rossz is volt vegyesen. Nekem eleinte nagyon hiányzott az otthon és az Anyukám, de azért jó volt külön. Ott is lettek barátaim és kialakult az ottani életem is. Ennek már 3 éve.
3/5 anonim válasza:
Én sajna elég későn:30 évesen.
És igencsak szárnyaszegetten...előbb kellett volna, csak nem volt bátorságom meglépni.
4/5 anonim válasza:
13:43 ( még )
*vidék után Pest nekem minden szempontból jobbnak tűnik, mint ahol felnőttem.
5/5 anonim válasza:
18 évesen ki lettem dobva a személyes holmimmal. Apu bekattant és utánna már nem menntem haza. Messzire nem költöztem, a barátomhoz mentem. Bár abba kellett hagynom az egyetemet, egész jó sorom van. Igaz, hogy a lakásunk önkormányzati, van egy autónk, mindketten dolgozunk és van egy kisfiunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!