Hogyan éltétek meg azt, amikor kirepültetek a családi fészekből? És a családotok hogyan reagált?
engem elszöktettek az ablakon, anyáék nem fogadták el a vőlegényemet, aki azóta a férjem és gyermekem apja..
Család hogy reagált? Hívta a rendőrséget de akkor már 18 elmúltam, nem csináltak semmit.
Rossz volt mert én sem így akartam, de nem tudtunk mást tenni. Utólag romantikus is volt.
Nálunk egészen más volt. Mindíg is minden rendben volt a családommal. 19 évesen kaptam egy kis lakást, akkor költöztem el. Nagyon élveztem a függetlenséget, de egy darabíg még hazajártam vasárnap ebédelni. Aztán odaköltözött a barátom. Majd vettem egy nagy nagyobb lakást, befejeztem az egyetemet, megismerkedtem a férjemmel, jöttek a gyerekek, építettünk házat. De a szüleimmel ma is nagyon jó a kapcsolatom.
De az önállóság megszokása jó volt, most a gyerekeim is el fognak menni 19 évesen, (egy már elköltözött, a másik kettő még rendezgeti be szépen lassan a lakását) nem árt ha megtanulják milyen rendettartani, mosni, főzni.
Mi pedig örülünk a szabadságnak!
Nagyon vágyom a külön életre, apám is örülne neki, mert akkor nem kéne eltartania. De még 3 év vár rám, most mentem OKJ-ra és páromnak sincs külön kis lakhelye, így maradok otthon és elviselem a részeg apám. :/
Voltam majdnem 4 évig koleszos, nem lett volna rossz, csak a nevelő...
Párod jobban tette volna, ha nem szólal meg! Nem sértésből írom, csak, ha nem kedvelik és neki is van baja szüleiddel, inkább nyelje le, mert csak nagyobb balhé lesz, ha kimondja mit is gondol. :( Neked is árt, meg magának is, és csak megmérgezi a kapcsolatot. :(
Én már csak tudom, inkább néma lány vagyok és befogom a szám, minthogy el legyek tiltva és utálva legyek. :/ Nagyon szeretem párom és nem szeretnék okot adni az elmarásra.
Remélem minden helyre jön nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!