Megbocsátható ez egy barátnak?
nem válaszolta meg mert ez nem bocsátható meg
ez undorító 1 szőkének könyörög hogy menjen el 1klubba jujj
Mamusz!
Akkor olvasd el az utolsó mondatát!!!!!
Mamusz... epicfail
"mert én valahogy nem tudom, meg megbocsátok akkor majd a következő ilyenkor megint ezt tenné.... :S"
Inkább te maradj csöndben, mert ne mondd hogy nem veszed észre: benne van a válasz... menj vissza ált suliba és tanulj meg szöveget értelmezni és olvasni a sorok között.
Szemmel láthatóan 18 évesen már eléggé érett egy helyzet felméréséhez, illetve az esetleges következmények megjóslásához! Szerintem EZT a dolgot NEKI kell eldöntenie! Az ő életét te nem élheted, és a kedves kérdező sem élhet úgy állandóan, hogy megmondják mit tegyen.
Ez egy egyszerű kérdés, egyszerű rá a válasz is: a kérdezőtől függ, hogy mit nyel be és mit visel el, és hogy kezeli ezután a "hölgyeményt". És kedves mamusz, az biztos hogy se te, sem én sem senki más a netről nem tudhatja biztosra, hogy neki mi a jó, mert NEM ISMERJÜK. Neki kell eldöntenie, hogy meddig jelöli ki a határt.... ez csak rajta múlik...
A kérdésre a válaszom -szintén - az utolsó 2 sorban lelhető fel...
Azt hiszem egyedül vagyok a véleményemmel, de nem értem miért kell a barátnődön kiakadni. megmondta hogy mindenképpen el akar menni abba a buliba, ahol úgyis fel fog sülni, mert ilyen helyekre értelmes ember nem jár, maximum tévedésből. De ez már az ő dolga.
Az hogy valaki hogy néz ki, nem biztos hogy nem kedves. Mondjuk sok esze nincs, de ettől még lehet rendes és kedves lány is egy plázacicának kinéző valaki. Ez az átpártolósdi meg elég gyerekes megfogalmazás. A barátnőd kíváncsi lett rá, meg akar vele ismerkedni. Na és akkor mi van? Egyébként mindenki azt szokta mondani, hogy ne a külső alapján ítélkezzünk. És akkor ti mit csináltok? Ez a lány azt hiszi, hogy majd így jobb pasikat szed össze. Hát majd rájön hogy nem feltétlenül. Nem kell ahhoz műköröm. :) De ez az ő dolga.
Kedves kérdező, ha nem akarod megérteni a barátnődet, és azt hogy neki fontos lenne ez a buli és el akar menni, akkor te sem vagy igazi barátja őneki. Ráadásul rendkívül bunkó dolog volt a másik lány előtt kérdőre vonni és lejáratni hogy mit képzel hogy szóba merészel állni valaki mással.
32/N
A 14:50-es utolsó válaszolóval értek egyet. Ne haragudj meg érte, de látszik, hogy felnött nö válasza. Én megfogadnám a helyedben.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!