Hogy lehet egy ilyen embert "megszelídíteni"?
Én hasonló vagyok ahhoz, akit leírtál. Nem vágyom rá, hogy bárki törődjön velem - ilyen szinten.
Szerintem tegyél le erről. Különben is miért hiszed, hogy az a helyes amit te akarsz? Miből gondolod, hogy ő így "rossz" és meg kell változtatni? Hagyd.
Ez különben is csak akkor működik, ha az illető akarja vagy ha hozzá hasonlóval találkozik és együtt formálják egymást és rávilágítanak egymás hibáira is stb.
16:15 vagyok újra
Ha mindenképpen "segíteni" akarsz rajta akkor talán beválhat, ha belemész a játékába és kicsit az ő eszközeivel játszol. Akkor talán jobban fog rád figyelni és jobban érdekli majd amit mondasz. Vagy ha túlteszel rajta is akkor még érdekesebb leszel számára és onnantól könnyebben tudod majd formálni őt a tanácsaiddal. Na persze ez millió dologtól függ, tehát nem biztos, hogy ez esetedben beválik.
Ja értem, akkor ez egy kicsit más helyzet.
De miért nem beszélsz vele erről? Mondd el neki őszintén, amiket itt leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!