Mit szólnál, ha a barátod egy teljes napra elmenni kirándulni kettesben egy barátjával (aki történetesen nő)?
Az én barátom ma ezt teszi... És máskor meg azt mondja, hogy alig tud rám időt szánni. De szeretne velem lenni.
Még ha "csak" barátja is, Te mit szólnál az én helyemben, hogy kettesben megy vele kirándulni?
:) Jajj-jajj. Milyen véletlen :) nekem is hasonló történt a minap a barátommal és a bartái barátnőjével. De hál' Istennek meg lehet beszélni.
A dolog bizalom kérdése. És hogy ismerjük-e a másikat, illetve magunkat.
Ha a másikról nem tudjuk eldönteni, hogy feltételezhetjük-e róla, hogy megcsalna, akkor nem ismerjük.
Vannak pasik akikről lehet felételezni, hogy a baráti barátnő több is lehet, de van az a férfi kategória, a nagyon ritka típus, akinél egy ilyen vád mélységes megbántást von maga után.
Mégsem, nem érdemes féltékenykedni, hanem mielőtt még belendülnénk a fantáziálásba, mi minden fog történni előbb-utóbb a kedvesünk és baráti barátnő között, ELSŐ lépésként üljünk le és higgadtan beszéljük át az érzéseinket a másikkal. :( Bárcsak én is ezt tettem volna...
úristen mennyi féltékeny nő. ennyi önbizalmatok sincs, hogy a párotok nem fekteti meg az első potenciális nőstény jelöltet?
lány vagyok, csak fiú barátokkal. szoktam velük 2esben lógni, nekem van barátom, nekik barátnőik, még sincs hiszti, sőt nem is szexelek velük. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!