Hogyan dolgoztátok fel a gyermekkori rossz élményeiteket, traumáitokat?
Kíváncsi vagyok, hogy ti hogyan dolgozzátok fel a gyerekkori rossz élményeket, traumákat. Nem feltétlen tragédiákra gondolok, sem súlyos bántalmazásra, apróbb dolgokra akár, amik meghatároznak benneteket.
Engem gyerekkoromban sokat bántottak, és megaláztak és néha rám is vágtak. Azt mondják, hogy emiatt lehet, hogy a szerelmi kapcsolatomban sub-ként viselkedtem, és hagytam, hogy megalázzon a fiú és bántson, igaz, hogy nem fizikailag, csak lelkileg.
Én azt hittem, hogy feldolgoztam teljesen a gyerekkoromat, és akkor jött egy ilyen megalázó szerelmi kapcsolat. Szeretetre vágytam mindennél jobban ettől a fiútól, és hagytam, hogy megalázzanak. Bíztam benne, hiába nem ismertem, teljesen bíztam benne. Első szerelem volt, és ostobán viselkedtem. De akkor is zavar, hogy hagytam, hogy megalázzon. Vagy ez teljesen független a gyerekkoromtól, és a személyiségemmel magyarázható?
A gyerekkori rossz élmények szerintetek néha visszatérnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!