Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám megcsalja anyámat,...

Apám megcsalja anyámat, vannak bizonyítékok, most mi legyen?

Figyelt kérdés

Találtam 1 nagyon egyértelmű beszélgetést fater és a nő között msn naplózott-ba.

Most teljesen tanácstalan vagyok, ha megmutatom anyunak, akk biztos hogy robban a bomba, anyunak meg nincs annyi keresete hogy fenntartsa ezt a házat. Alapból beteg is, ezért megkímélném ettől ... :/

ötletek ?

2010. nov. 11. 21:21
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
21%
Az utolsó válaszoló vagyok megint :(. Elszomorítanak a válaszok. Képen köpni az édesapád :(. Ha bántott volna téged, akkor megérteném, hogy ilyen ellenséges vagy. Az, hogy bunkó veled, meg hogy nem kedves hozzátok, amiatt is lehet, mert ő is nehezen bírja a helyzetet. Igen, lehet, hogy apukád helytelenül cselekszik, de a férfiak soha nem önzetlenek, sajnos a férfiak nem tudnak olyan odaadóak lenni, mint a nők. De apukád akkor is az apukád, minden hibája ellenére. Nem tudom, miért akarsz beleavatkozni. A szerelmi élet nem olyan egyszerű, mint ahogy te azt most elképzeled. Jaj, istenem :(, teljesen elszomorítotok :(. Az élet néha nagyon nehéz. Tényleg nagyon nehéz. De a legutoljára ajánlanám azt, hogy édesapád ellen fordulj, mert ő akkor is az apukád :(,akármit is tesz, és te ellened nem tett olyan főbenjáró bűnt, ahogy látom.
2010. nov. 11. 22:53
 22/34 anonim ***** válasza:
21%
Addig örülj, amíg édesapád van, és gondolj rá, hogy mennyit tett is érted. Mert biztosan szeret téged. Az, hogy megcsalja anyádat, az a kettőjük magánügye. Szerintem te még gyerek lehetsz, szóval csak törődj azokkal a dolgokkal,amikkel általában a gyerekek szoktak, és ne avatkozz a felnőttek dolgába :(.
2010. nov. 11. 22:55
 23/34 anonim ***** válasza:
64%

nincs igazad. egy gyereknek a családja a legfontosabb dolog és egy ilyen dolog a családot 98% hogy szét fogja szedni előbb vagy utóbb. válás lesz, az anyukája nem fogja magát fenntartani és a gyereket ha tényleg beteg és nehéz a helyzete. az apja meg majd lelép egy nyafkával a gyerek meg majd kénytelen lesz ezzel az emberrel élni aki cserben hagyta a saját feleségét.

na ez jó? szereti a gyereket az apa ha ezt teszi vele? előre is gondolkozni kéne előző válaszoló!

2010. nov. 11. 23:01
 24/34 A kérdező kommentje:
kedves 22:47-es, hidd el meg van rá az okom hogy ennek tekintsem, apához nem méltó módon viselkedik sokszor, nem érdekli semmi a családdal kapcsolatos dolog. este mikor hazaér, beül a gépe elé, és mondhatok akármit : reakció : egyszerű szavak : igen, persze, stb. kb mintha a falhoz beszélnék sokszor...
2010. nov. 11. 23:47
 25/34 A kérdező kommentje:
szerintem az lesz hogy nem mondok senkinek semmit. majd amikor kedves apámnak szűksége lesz rám, mondjuk nyugdíjas korában, akkor fog nagyot koppanni, mert rám nem számíthat majd !
2010. nov. 11. 23:49
 26/34 A kérdező kommentje:

tény, hogy sokat tett értem, de most tessék csak, képzelje bele magát a helyzetembe, eddig felnéztem rá, annak ellenére hogy sokat csalódtam benne. Egy ilyen dolog viszont túlmegy minden határon ! 2 ember életét teszi tönkre csak azért hogy ki tudja elégíteni magát, ez felháborító, és szánalmas !

19 éves fiú vagyok.

2010. nov. 11. 23:52
 27/34 anonim ***** válasza:

Undorító az utolsó hozzászóló hozzászólása.

Méghogy szégyelje magát?

Lehet az apja miatt fog felbomlani a családjuk,mert Ő megcsalja a feleségét ahehelyett,hogy megbeszélnék.Titkolózik és közbe még nem is tud normálisan beszélgetni az feleségével.

Nemhogy szégyelné magát és kinyalná még a fenekét is szegény nőnek,még neki áll feljebb.

Egy ilyen ember igenis megérdemli,hogy a fia elmondja a vvéleményét róla.

Ha áén lennék túl egy ilyen súlyos betegségen és a párom még meg is csal mellette,de normálisan se tud velem beszélni akkor sokkal cifrábbakat mondanék!!!

2010. nov. 12. 00:13
 28/34 anonim ***** válasza:

az utolsó hozzászóló alatt szerintem nem rám gondoltál mert egyetértünk nem inkább arra gondoltál aki 3at irt egymás után felettem?

amúgy énis 19 éves fiu vagyok

2010. nov. 12. 00:36
 29/34 anonim ***** válasza:

Természetesen nem rád értettem,arra akit írtál Te is.

:)

2010. nov. 12. 00:48
 30/34 anonim ***** válasza:

Meg hogy az apa mindíg apa marad és tisztelni kell?

Ezzel nem értek egyet.Egy szülő nem érdemel csak azért tiszteletet mert gyereket csinált/szült.

Azért már igen ha tisztességben és szeretetben neveli azt a gyereket.

2010. nov. 12. 00:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!