Milyen összetett legénybúcsús ötleteket/feladatokat/szivatásokat tudtok?
Lehet nem összetett is, de jobb volna egy komplex feladat.vagy feladatsor.
Ilyesmire gondolok, mint pl ami az enyémen volt: Elvették az összes pénzem, és minden ottlévő barátnak (9 fő) fizetnem kellett 1-1 üveg sort. az ehhez szükséges pénzt különböző "szolgáltatásokért" ccserébe kellett összeszednem az ott bulizó lányoktól.. Így a feladatokat többnyire a csajok találták ki. Ez kb 1,5 órás feladat volt:)
Ezt azért nem lőném le mégegyszer, mert én most mint szervező vagyok jelen, és a "legény" ott volt az én búcsúmon, szóval számára is szeretnék új dolgot kitalálni.
14:48 adtál pár jó ötletet.
Szingli kupidó... Tetszik:)
Vagy elég sok szórakozóhelyen van fémrúd, na akörül is táncolhatna :)
Szegény :D
Vagy gyűjthetne ereklyéket a szórakozóhelyen lévő hölgyektől :]
A vőlegény Cupidó az én ötletem volt :D Esetleg még annyival lehetne "fűszerezni" a dolgot, hogy meg kell hívnia a nőt az esküvőre, a barátja számára :D
Még egy ötlet: találjatok ki egy olyan szót, ami az este folyamán többször el fog hangzani: lehetne pl. a menyasszony neve. Ahányszor meghallja a menyasszonya nevét, teljesítenie kell valami feladatot.
Pl. a menyasszony neve Szilvi. Az egyik haver azt mondja, hogy Szilvinek szép a szeme. Erre a vőlegénynek meg kell innia egy felest, vagy le kell nyomnia 5 fekvőtámaszt, vagy el kell mondania egy nyelvtörőt (a hetedik kör környékén már problémái lesznek az "egy kupac csupasz kukac"-cal :D)
Lájkollak, de komolyan:) és köszönöm, hogy a csajok kezdetű kérdésemre is válaszoltál:)
Üdv: Gábor
Oh, hát belepirulok a lájkolásba ;]
Ha eszembe jut még valami, akkor írok. Jó szórakozást! :D
írjatok össze a menyasszonyra vonatkozó kérdéseket, kérjétek meg a lányt, hogy olyan régi dolgokat is említsen, amit akár nem tudhat.
pl. igaz-e, hogy 9 évesen kiesett a hintából?
ha rossz választ ad:
- levesz egy ruhadarabot vagy
- megiszik egy felest (valami cikis feladatért cserébe megúszhatja)
vigyetek ruhadarabokat (lehetőleg fehérneműt)
pl. 5 bugyi, 5 melltartó... melyik a menyasszonyé?
bekötött szemmel rajzolja le a menyasszonyát
bár ez nem ciki, de szerintem jó poén lenne egy székfogaló pár pohár alkohol után. szerintem kortól függetlenül nélkül élvezné mindenki.
Bugyihalászat???? :-)
Mint a halloween-i almahalászat.
Egy nagy tálat megtöltetek vízzel, tesztek bele pár bugyit, amit szájjal kell kihalászni. Ha igazán ki akarsz vele szúrni, egy kis liszt is mehet a vízbe. Vegyetek neki valami ajándékot közösen, dugjátok el és minden feladat után kapjon egy kis "kulcsszót" a rejtekhelyhez. Én szülinapon játszottam ilyet, de nagyon jó volt. Ráírták a papírra, hogy : Szülinapod alkalmából meglepünk valamivel, amit a konyhaszekrényben rejtettünk el. 7 darabra vágták, és minden feladat után kaptam egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!