Hosszú idő óta jól működő kapcsolatban élők: a pasi részéről mennyire természetes, ha az idő előrehaladtával a figyelmessége csökken?
utolsó, a probléma az, hogy valamiért mégis az egymást szerető, megsimogató idős párokról valahogy a buz.ikra asszociáltál, amikor senki nem beszélt ilyen dolgokról.
másrészt meg teljesen marhaság volt ez a feminista szingli-szöveged, amikor kivétel nélkül minden hozzászóló nő éppen egy szerető párkapcsolat megóvásáról beszélt.
azért ez nem kicsi monománia és beszűkültség a részedről, hogy egy párkapcsolat fenntartását hangsúlyozó női hozzászólásról te az ezzel teljesen ellentétes szingli feministára asszociálj. ezt tényleg a beszűkült monomániás fóbiások csinálják.
14:40!
Ne csodálkozz ha 1,5 év után (ahogy TE fogalmaztál) szarik rád a párod! Egyébként (mióta leírtam) csak te foglalkozol a homárokkal és a feminista szinglikkel!
Engem is csak TE nevezel hülyének és mindenféle fóbiásnak!
Te vagy az, akit nem érdekel senkinek a véleménye, de a sajátodhoz ragaszkodsz és TE szeretnéd azt is, hogy veled mindenki értsen egyet! Én nem szidtalak téged, te pedig mást se teszel csak engem sértegetsz. Az írásaidból kikövetkeztethető, hogy ha valóban van párod, akkor miért "szarik" rád 1,5 év után! Én már 1-2 hónap múlva elmenekültem volna tőled!
Üdvözöllek sok szeretettel! :)
utolsó, te tényleg nagy bajban vagy agyilag...
TE említetted a feminista szingliket és a bu*zikat, én csak erre reagáltam.
azt sem értem, honnan veszed, hogy szarik RÁM a párom? én a kérdező helyzetéről beszélek, aki 1,5 éve van együtt a párjával! én róla beszéltem, nem magamról.
valamint leírtam, hogy több év után is ugyanúgy figyelünk egymásra, és ugyanolyan szerelmesek vagyunk, ezért ajánlottam a kérdezőnek, hogyha ő 1,5 év után kevesebb figyelmességet érzékel, figyeljen oda.
remélem, ezt fel tudod fogni, próbáltam a szintednek megfelelően egyszerűen fogalmazni.
15:02-es, te tényleg nem vagy rendben... Hol olvastad te, hogy a 75%-osra szarik a párja? Mi itt a kérdezőről beszélgetünk, aki panaszkodott, hogy 1,5 év után kevésbé figyel rá a párja.
A 75%-os éppen azt mesélte el, hogy az ő kapcsolatukban még mindig szerelmesek és figyelnek egymásra, ezért adott tanácsot a kérdezőnek.
Kedves Femina!
Te az én szintemet soha nem fogod elérni!
Újra megkérlek: fordulj pszichológushoz, amíg nem késő!!!
Ezt ne vedd sértésnek, nem annak szántam!
Ezzel be is fejeztem a vitát. Tudod: okos enged...
Akik meg itt a végén közbeszóltak, azokat kérem olvassák végig a párbeszédünket!
ma 15:02
Én írtam,hogy a papám és a mamám még ma is olyan szerelmesek,figyelmesek egymáshoz mint fiatal korukban..
Akárhogy nézzük nem illik sem az időseknek sem a fiataloknak az utcán csókolózni,de ha egy puszi vagy ölelés van az szép dolog..
Én sem értettem,hogy miért jöttél a szinglikkel,és a melegekkel,de a további írásaidból arra jöttem rá,hogy szimplán csak kötekedsz másokkal.
Kár mert eddig értelmes válaszok jöttek,és végre egy kérdés ahol nem köpködnek egymásra az emberek(így írtad ugye?)
Nos,én mindenesetre jeleztem a moderátoroknak,hogy veszekedést produkálsz.
Nem árt gondolkodnod,hiszen nem csak egy ember mondja azt,hogy valami nem stimmel nálad!
UI: Nem muszáj reagálnod,mert azt is jelezni fogom,hogy provokálod az embereket,és veszekszel..
15:23
Neked szívesen válaszolok.
Egyáltalán nem állt szándékomban provokálni senkit. Volt egy-két véleményem a témáról, amiket meg is írtam. Nem sértettem vele meg senkit. Később visszanéztem és azt vettem észre, hogy egy kedves hölgy belém kötött.
15:23
Újra végigolvastam az összes választ.
10:17-kor írtam először, 10:29-kor másodszor. Az ez utáni válaszokból azt láttam, hogy sokaknak nem tetszik a véleményem. Erre írtam 12:51-kor. Ha a feminista és a szingli szavak bárkit is sértenek, akkor elnézést kérek tőlük! A melegekről nem írtam rosszat, csak megjegyeztem, hogy nekem velük sincs bajom. Ekkor jött a 13:09-es válasz, amiben a kedves hölgy simán lehülyézett!!! Érdekes, hogy ez csak a kérdezőnek (13:14) tűnt fel. Neki köszönet! Ezek után írtam 13:56-kor, 14:06-kor, 15:02-kor és 15:21-kor. Ezzel le is zártam a vitát a hölggyel, aki belém kötött. Ezután már csak neked írtam.
Köszönöm, hogy ha elolvastad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!