Miért ilyen az öcsém? Szerintetek ez normális?
11 éves,de nagyon furcsa fiú.Kezdjük azzal,hogy csak lányokkal barátkozik,a beszéde sokszor kényeskedő,ráadásul
nem érdeklik a fiús dolgok,hiába hívom focizni,egyszerűen képtelenség rávenni,nem érdekli.Egyedül a virágok érdeklik,egészen kicsi kora óta csak a növényeket gyűjtötte a kertben.Úgy érzem,hogy ez a mentalitás helytelen egy fiúnál,mert ebből csak homokos lesz,ha így folytatja.Komolyan aggaszt.
Inkább vagyok ,,homofób marha",mint egy seggbeszexuált kööcsög.-.-
Gyerekek,ne jöjjetek nekem ezzel a dumával,hogy ,,így fogadd el,úgyse tehetsz semmit".Ha a ti öcsétekről lenne szó,majd nem lennétek ilyen lazák.Ez szégyen,hogy már én vagyok lehordva,már én leszek az abnormális,már nekem is búzának kellene lennem,igaz?...tiszta szégyen.
Vicces,hogy azt hiszitek,én nem hagyom élni meg ilyenek.
Egyszerűen aggódom érte,mert szeretem.Nem átformálni akarom őt,nem is élünk egy háztartásban.De ez akkor is furcsa.A legtöbb fiúnak hoznia kell a megfelelő mintákat,hogy egészséges felnőtt legyen belőle.Persze vannak fiús lányok és lányos fiúk.Ezek szélsőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!