Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az öcsém Coronita Afterre jár...

Az öcsém Coronita Afterre jár partyzni. Jól gondolom, hogy drogozik? Szerintem ott csak drogosok vannak.4-től délig mégis milyen más buli tartana? Esetleg tapasztalatok a hellyel kapcsolatban? Nem szeretném, ha rossz társaságba kerülne.

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 22:38
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Ez így igaz!Még jó hogy nem elterjedt a családapák körében,legfeljebb olyanokéban aki pénzes.Bár hallottam sok cigány származású családapáról aki gyakran nyúlt ilyen szerekhez,valószínűleg a hozzászólónak aki szerint a családapák körében elterjedt,csak ilyen ismerősei vannak.
2012. jún. 3. 14:34
 32/37 anonim ***** válasza:

hát nemtudom.. Én ugy vagyok vele h abból a pénzből amikből drogot vehetnék, akkor inkább abból istenesen jól berugok :)))

füvet probáltam 1x de elég is volt........

másrészt a drogos is lehet idegbeteg, agresszív, nem csak az aki részeg!!!!

2012. dec. 12. 13:48
 33/37 anonim ***** válasza:

Igen,normális ember így gondolkodik :D Az a baj hogy vannak olcsóbb szarok is.

Persze,legtöbb drogos agresszív,meg idegbeteg,csak ezek a selejtek mondják azt,hogy csak a részegek azok :D

2012. dec. 12. 19:48
 34/37 anonim ***** válasza:

# 33/33 Hát ja ez igy van.. Én ismertem egy drogost, full idegbeteg lett egy idő után, volt h nem kapta + az adagját, a saját anyjának ment neki.. Most a neurón fekszik már egy ideje nem tud járni, stb. Bár nemtom h milyen szert használt, de elég sok megvolt..

Én pl. iszok, de sose hányok, nem randalirozok tőle, meg magamnál is vagyok (jó 1-2x volt h eltájoltam a mennyiséget, de tanultam a hibámból) , sőt verekedni se verekedtem piásan meg nem szóltam be senkinek sem úgy :D jah és haza is tudtam menni.. néha jó ha iszik az ember, főleg ha gátlásos.

2013. júl. 20. 17:13
 35/37 anonim ***** válasza:

Igen,de így a jó,mértékkel.

A Te ismerősöd története is bizonyítja,hogy mekkora szemét állatok a drogosok!

2013. júl. 20. 22:31
 36/37 anonim ***** válasza:

hát ja, előző, én a drogok ellen vok. most minek drogozzak?

jobb, meg vaganyab nem leszek tőle. egy havercsaj pasija is 'néha' anyagozik. eki, fű, de azt mondja h ninx baja tőle meg mértékkel teszi. közbe egy buli utan istapolta mikor szétcsapta magat a pasija. hat majd par év mulva lesz. én kirugnám a paromat ha drogozna, van mas bajom is minth. drogossal törődjek. ha szeret én ott leszek neki 'drognak' :D mondtam mar neki h rugja ki uagy beszéljen vele h tegye le az anyagot de brtnöm próbalgatta vele nem lesz ennek jo vége.

2013. júl. 20. 23:28
 37/37 anonim ***** válasza:

Ennek tényleg nem lesz :D Legalább Te a drogok ellen vagy,és kidobnád a drogos palidat,meg a barátnődnek is mondod,hogy szakítson vele.

Ezt mondják ezek a kretének,hogy semmi bajuk nincs tőle,ja kezdetben nincs..Meg rengeteg ilyen sztorit hallottam már,hogy a csaj palija tablettázott,mondta hogy csak néha csinálja,meg amúgy rendes,aztán meg jött a leütéses rablás és a többi.

2013. júl. 21. 01:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!