Az öcsém Coronita Afterre jár partyzni. Jól gondolom, hogy drogozik? Szerintem ott csak drogosok vannak.4-től délig mégis milyen más buli tartana? Esetleg tapasztalatok a hellyel kapcsolatban? Nem szeretném, ha rossz társaságba kerülne.
Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 22:38
11/37 anonim válasza:
igen vannak drogosok,de nem kötelező venni ,meg nem kínálnak meg csak úgy....
12/37 anonim válasza:
Nem tudom mi a véleményetek de szerintem azon hogy valaki drogos ilyen korosztályban az nem főképp a gyerek bűne az lehet családi vagy egyéb körülmény is... Szóval maximális figyelmet rá!
13/37 anonim válasza:
Szerintem én voltam ott az egyetlen, aki sört ivott:)Hát igen, cuccos egy hely!
14/37 anonim válasza:
A Coronita full narkós hely, afterre pedig szinte kivétel nélkül droidok járnak. -igen, jó volt a gondolatmenet, hogy ki az aki 4-12 óráig bulizik-
15/37 anonim válasza:
Igen, a Coronita tele van narkóval. Ez az igazság..
16/37 A kérdező kommentje:
Köszi! Utána nézek.
2010. nov. 10. 11:23
17/37 anonim válasza:
Szerintem a cuccos elég enyhe kifejezés:S de azért olyat is ismerek, aki nem narkózik és mégis oda jár, szóval szerintem ne ítélj elhamarkodottan.
18/37 anonim válasza:
Figyelj oda a tesódra, vannak jelek h drogozik. Kitágult pupilla, nem eszik, nem is fáradt. Az is egy jel lehet h megváltozik a viselkedése, feszültebb, agresszívabb.
19/37 anonim válasza:
Ne nézz utánna!! Mért vagy fasz? Megeszik egy ekit, azt partizik délig, a légynek sem árt... Ott vereti a zenére elszállt fejjel. De gondolom szerinted is jobb lenne ha inkább leinná magát a föld alá valami csicska szar discoba és ártatlan embereket verne, mint a részegek többsége...
20/37 anonim válasza:
menj le egy vasárnap reggel és nézd meg a fejeket.. akkora pupillákat fogsz látni... drog nélkül nem bírják ki szombat éjszakától vasárnap d.u. 5ig és még sunday cooling..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!