Nem is tudom. Szerintetek szép nevem van?

Nekem barátnőm Cintia, 18 éves, kedves és megértő lány, igazi barátnő. Simán adnám a lányomnak is, imádom ezt a nevet.:)
Az én nevem Regina.

Én nem adnám a gyerekemnek, de nem hinném, hogy k*rvás lenne. Ha kedves, aranyos, visszafogott lány vagy nem fog senki csak a neved miatt k*rvának tartani.
Én fiú vagyok és a teljes nevem Simon Ticzianó Rafael. Tehát ha valaki panaszkodhat az én vagyok :D

húúú ez kemény ez a Simon Triciánó Rafael vagy micsoda.
Egyépként szerintem is elegánsabb a Szintia mint a Cintia.
Egyépként télleg cigányoknak szokott ilyen furcsa neve lenni. pl.: Romeó, Márió, Eugénia, Krisztofer, Ramóna stb.
(Cintia)
De egyépként szép név az :)

Nekem így nem tetszik, maga a név, hogy neked milyen mellé a stílusod, az nem a neveden múlik(számmisztika szerint igen, de ebbe ne menjünk bele)
Én nem adnám a gyerekemnek mert Cintia így bocsánat röhejes, Sz-el sem.

Én nem ismerek Cintiát, éppen ezért nincsenek negatív tapasztalataim a névvel kapcsolatban.
Szerintem sem k....s, lehet hogy van olyan Cintia aki az, de minden női név képviselői között akad egy k....a. Ezek szerint minden nő k....s? :D
Nyugi, inkább örülj annak hogy tényleg nem sablon neved van, amiből az osztályodban kb 3 van. :)
Legyél olyan amilyen, és akkor nem ítélhetnek meg a neved alapján.
(Dalma vagyok)

Én írtam azt még az elején, hogy nem tetszik a neved, de neked sem tetszene az én nevem. :) Borbála a nevem, Borinak hív nagyjából mindenki. Tudom, hogy régies, meg nyanyás meg minden, de ez van, nekem ez a nevem és kész. :)
Cintia nevű ismerősöm kettő van, mindkettő kislány. Egyik cigány származású, a másik nem. Én c-vel szólítom őket, nekem nem mondta még egyik sem, hogy nem így kell. Ezt most csak azért írom, mert olvasom itt hogy sz-szel is lehet mondani. Ezt nem tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!