Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem is tudom. Szerintetek...

Nem is tudom. Szerintetek szép nevem van?

Figyelt kérdés
A nevem : Cintia. Mostanában teljesen elvagyok keserdeve,mert több helyen is olvastam,hogy a Cintia elég egy idézem:ku*vás név,mert valaki ismert valakit és annak is Cintia volt a neve és ilyen volt.Szeretném,hogy ettől eltekintve mondanátok meg a véleményeteket! Előre is köszönöm!:( 13L
2010. nov. 9. 18:30
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
63%
Hát nekem is furcsa, de sz-el ejtve tökéletes :) Ivett
2010. nov. 9. 19:11
 32/46 anonim ***** válasza:
80%
Így, c-vel ejtve? Különleges, de nem adnám a gyerekemnek, valahogy nem tetszik. Így látatlanban. De tudod, ez személyfüggő, ha megismernélek, és szimpi lennél, szeretném a nevet is. ezzel a legtöbb ember így van sztem. Én pl. soha nem szerettem a Mariann nevet, olyan öregesnek találtam, aztán lett egy ilyen nevű osztálytársam, és tök jó fej volt, azóta nincs bajoma névvel sem :)
2010. nov. 9. 19:11
 33/46 anonim ***** válasza:
76%
Juj, nagyon nem tetszik.
2010. nov. 9. 20:20
 34/46 anonim ***** válasza:
49%

Nekem barátnőm Cintia, 18 éves, kedves és megértő lány, igazi barátnő. Simán adnám a lányomnak is, imádom ezt a nevet.:)

Az én nevem Regina.

2010. nov. 9. 20:28
 35/46 anonim ***** válasza:
93%

Én nem adnám a gyerekemnek, de nem hinném, hogy k*rvás lenne. Ha kedves, aranyos, visszafogott lány vagy nem fog senki csak a neved miatt k*rvának tartani.

Én fiú vagyok és a teljes nevem Simon Ticzianó Rafael. Tehát ha valaki panaszkodhat az én vagyok :D

2010. nov. 9. 20:28
 36/46 anonim ***** válasza:
80%

húúú ez kemény ez a Simon Triciánó Rafael vagy micsoda.

Egyépként szerintem is elegánsabb a Szintia mint a Cintia.

Egyépként télleg cigányoknak szokott ilyen furcsa neve lenni. pl.: Romeó, Márió, Eugénia, Krisztofer, Ramóna stb.

(Cintia)

De egyépként szép név az :)

2010. nov. 9. 21:19
 37/46 anonim ***** válasza:
91%
Engem a Barbie-szerű babára emlékeztet a Fecsegő tipegőkből:D
2010. nov. 9. 21:22
 38/46 anonim ***** válasza:
75%

Nekem így nem tetszik, maga a név, hogy neked milyen mellé a stílusod, az nem a neveden múlik(számmisztika szerint igen, de ebbe ne menjünk bele)

Én nem adnám a gyerekemnek mert Cintia így bocsánat röhejes, Sz-el sem.

2010. nov. 9. 21:33
 39/46 anonim ***** válasza:
63%

Én nem ismerek Cintiát, éppen ezért nincsenek negatív tapasztalataim a névvel kapcsolatban.

Szerintem sem k....s, lehet hogy van olyan Cintia aki az, de minden női név képviselői között akad egy k....a. Ezek szerint minden nő k....s? :D

Nyugi, inkább örülj annak hogy tényleg nem sablon neved van, amiből az osztályodban kb 3 van. :)

Legyél olyan amilyen, és akkor nem ítélhetnek meg a neved alapján.

(Dalma vagyok)

2010. nov. 9. 22:41
 40/46 anonim ***** válasza:

Én írtam azt még az elején, hogy nem tetszik a neved, de neked sem tetszene az én nevem. :) Borbála a nevem, Borinak hív nagyjából mindenki. Tudom, hogy régies, meg nyanyás meg minden, de ez van, nekem ez a nevem és kész. :)

Cintia nevű ismerősöm kettő van, mindkettő kislány. Egyik cigány származású, a másik nem. Én c-vel szólítom őket, nekem nem mondta még egyik sem, hogy nem így kell. Ezt most csak azért írom, mert olvasom itt hogy sz-szel is lehet mondani. Ezt nem tudtam.

2010. nov. 10. 13:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!