Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem is tudom. Szerintetek...

Nem is tudom. Szerintetek szép nevem van?

Figyelt kérdés
A nevem : Cintia. Mostanában teljesen elvagyok keserdeve,mert több helyen is olvastam,hogy a Cintia elég egy idézem:ku*vás név,mert valaki ismert valakit és annak is Cintia volt a neve és ilyen volt.Szeretném,hogy ettől eltekintve mondanátok meg a véleményeteket! Előre is köszönöm!:( 13L
2010. nov. 9. 18:30
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik a Nóra is,különben szerintem is ha megy a vezetéknevedhez akkor tökéletes..szép neved van Nóra:)
2010. nov. 9. 18:42
 22/46 A kérdező kommentje:
Andrea...ez olyan nőies szerintem szép.
2010. nov. 9. 18:43
 23/46 anonim ***** válasza:
80%

nem rossz név. azért mondják sokan hogy qurvás, mert dolguk volt Cintia nevű lánnyal akihez rossz dolgokat társítanak, így a nevet is utálják.

én is most úgy vagyok egy névvel, hogy ha meghallom kiráz a hideg és kígyót-békát összehordok az összes olyan.. nevű lányra. ez már csak ilyen.

23f

2010. nov. 9. 18:45
 24/46 anonim ***** válasza:
56%

Nekem volt Cintia nevű osztálytársnőm,elég visszafogott lány volt,de viszont mindig a Szintia név jut róla eszembe,és ismertem egy ilyen nevű elég kurv@s csajt.

Réka.

2010. nov. 9. 18:47
 25/46 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem szép név. Én ismerek néhány Cintiát, ők szépek, csinosak és kedvesek, nem kur*ásak. :)

Ha c-vel mondják, akkor viszont baromi csúnya egy név, az nem tetszik. :/

2010. nov. 9. 18:47
 26/46 anonim ***** válasza:
70%

Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy.:)

Sajnos a vezetéknevemhez nem illik, mert túl rövid. De már megszoktam:)

Nóra

2010. nov. 9. 18:48
 27/46 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon elterjedt név, sem ezért, sem hangzásában nem különleges. Nem tetszik, és általában tényleg a kormoslábúak adják a gyereküknek ezt a nevet. Evvan...
2010. nov. 9. 18:49
 28/46 anonim ***** válasza:
80%

Szép név, nincs vele semmi baj. Azért hívnak így sok cigányt, mert ők a származásuk miatt az utónévkönyvben nem szereplő, külföldi neveket is adhatnak a gyerekeiknek, így tömegével adtak ilyeneket még mielőtt azokat Magyarországon hivatalosan elfogadták volna.

Nekem tetszett mindig, az egyik cicámat hívták így. :)

2010. nov. 9. 18:51
 29/46 anonim ***** válasza:
59%
Ismerek egy Cintiát, iszonyat a csaj. Buta mint a föld és komoly mentális problémái vannak. De legalább nem C típusú.
2010. nov. 9. 18:52
 30/46 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem nincs semmi baj a neveddel, elhiheted hogy nem sokan ítélnek meg ez alapján- max. szüleidet.

Júlia

2010. nov. 9. 19:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!