Nem is tudom. Szerintetek szép nevem van?
nem rossz név. azért mondják sokan hogy qurvás, mert dolguk volt Cintia nevű lánnyal akihez rossz dolgokat társítanak, így a nevet is utálják.
én is most úgy vagyok egy névvel, hogy ha meghallom kiráz a hideg és kígyót-békát összehordok az összes olyan.. nevű lányra. ez már csak ilyen.
23f
Nekem volt Cintia nevű osztálytársnőm,elég visszafogott lány volt,de viszont mindig a Szintia név jut róla eszembe,és ismertem egy ilyen nevű elég kurv@s csajt.
Réka.
Szerintem szép név. Én ismerek néhány Cintiát, ők szépek, csinosak és kedvesek, nem kur*ásak. :)
Ha c-vel mondják, akkor viszont baromi csúnya egy név, az nem tetszik. :/
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy.:)
Sajnos a vezetéknevemhez nem illik, mert túl rövid. De már megszoktam:)
Nóra
Szép név, nincs vele semmi baj. Azért hívnak így sok cigányt, mert ők a származásuk miatt az utónévkönyvben nem szereplő, külföldi neveket is adhatnak a gyerekeiknek, így tömegével adtak ilyeneket még mielőtt azokat Magyarországon hivatalosan elfogadták volna.
Nekem tetszett mindig, az egyik cicámat hívták így. :)
Szerintem nincs semmi baj a neveddel, elhiheted hogy nem sokan ítélnek meg ez alapján- max. szüleidet.
Júlia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!