Ha a fiatoknak ilyen barátnője lenne, hogyan viszonyulnátok a lányhoz?
Szereti a fiadat? A fiad szereti őt? Mert szerintem ez itt a lényeg, nem az hogy neked tetszik e!!!
Hidd el láttam csodákat a családomban... anyuék mindig csak ezt nézték.
ki nem állhatom az ilyen opportunista libákat!
nekem onnantól antipatikus egy ember, ha csak a saját érdekeit nézi, és képes ezzel mások életét karrierjét tönkretenni.
Ez az a típusú nő, akivel egyszerűen nem tudok meglenni egy légtérben!Most igencsak általánosítani fogok, kérlek titeket nézzétek el nekem.
Az ilyen nők általában műveltek, de a műveltségük iszonyatosan korlátolt, és ellentétben a hasonló műveltségű férfiakkal, ők próbálják ezt kiadni illedelmes formában, de arról egyszerűen sugárzik az egyszerűség. Másokon a hibát meglátják, de magukon egyáltalán nem, vagy ha igen, akkor azt próbálják kimagyarázni. Szintén általánosságban elmondható, hogy ezzel valamit leplezni próbálnak, például, hogy félénkek, döntésképtelenek stb.
Az ellenszenv főként abból fakad, hogy míg a férfiak közt is van szép számmal, akik próbálnak a célért átgázolni mindenkin, a nőnek, mint egyfajta "erkölcsileg tiszta lénynek" ez korántsem áll jól, hisz pont az lenne a lényeg, hogy mintát adjon az "erkölcsileg romlott" férfinak. De amit az általánosítás nélkül is állítani merek, hogy a műveltség, a kedvesség, és a célért minden elv egyszerűen borzasztó párosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!