Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a fiatoknak ilyen barátnője...

Ha a fiatoknak ilyen barátnője lenne, hogyan viszonyulnátok a lányhoz?

Figyelt kérdés
Okos, művelt lány, korához képest érettebb gondolkodással, tud főzni, képes bármilyen témában lefuttatni egy gondolatmenetet, nagyszájú, ám megértő, és kedves.
2010. nov. 9. 10:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
Képes átgázolni másokon vs. megértő, kedves. Mintha kissé ellentmondásos lenne a dolog...
2010. nov. 9. 11:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szereti a fiadat? A fiad szereti őt? Mert szerintem ez itt a lényeg, nem az hogy neked tetszik e!!!

Hidd el láttam csodákat a családomban... anyuék mindig csak ezt nézték.

2010. nov. 9. 11:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez a lány te vagy? Magadat tudod ilyen jól fényezni? Én nem kedvelnélek.
2010. nov. 9. 11:47
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy, csak a lányomnak most lett barátja elsőre, és hétvégén elmegy bemutatkozni anyóséknak. Kicsit izgulok, meg a lányom is, hogy esetleg az anyósjelöltnek nem lesz majd szimpatikus, de remélhetőleg [és a válaszok alapján] nem lesz gond.
2010. nov. 9. 11:56
 15/17 anonim ***** válasza:
58%
Úgy látom kedves Kérdező, nálad kimaradtak azok a válaszok, ahol elmondtuk, hogy a lányos épp azzal válik gyűlölhetővé, hogy mindenkin átgázol a céljaiért... ez alól pedig nem menti fel semmi.
2010. nov. 9. 12:23
 16/17 anonim ***** válasza:

ki nem állhatom az ilyen opportunista libákat!

nekem onnantól antipatikus egy ember, ha csak a saját érdekeit nézi, és képes ezzel mások életét karrierjét tönkretenni.

2010. nov. 9. 15:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez az a típusú nő, akivel egyszerűen nem tudok meglenni egy légtérben!Most igencsak általánosítani fogok, kérlek titeket nézzétek el nekem.

Az ilyen nők általában műveltek, de a műveltségük iszonyatosan korlátolt, és ellentétben a hasonló műveltségű férfiakkal, ők próbálják ezt kiadni illedelmes formában, de arról egyszerűen sugárzik az egyszerűség. Másokon a hibát meglátják, de magukon egyáltalán nem, vagy ha igen, akkor azt próbálják kimagyarázni. Szintén általánosságban elmondható, hogy ezzel valamit leplezni próbálnak, például, hogy félénkek, döntésképtelenek stb.

Az ellenszenv főként abból fakad, hogy míg a férfiak közt is van szép számmal, akik próbálnak a célért átgázolni mindenkin, a nőnek, mint egyfajta "erkölcsileg tiszta lénynek" ez korántsem áll jól, hisz pont az lenne a lényeg, hogy mintát adjon az "erkölcsileg romlott" férfinak. De amit az általánosítás nélkül is állítani merek, hogy a műveltség, a kedvesség, és a célért minden elv egyszerűen borzasztó párosítás.

2010. nov. 10. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!