Hogyan viszonyulnátok egy "különösen intrikus" anyóshoz és hogyan kezelnétek a szervezkedéseit / kavarásait?
Ott kezdeném, hogy 6 gyereke van, ebből 4 elment hazulról még 16 éves kora előtt, önként bevonultak az intézetbe, illetőleg kettőt a gyámhatóság vett el tőle ( erről persze hallgat), na de semmi közöm hozzá, ahhoz viszont igen, hogy öreg és - állítólagos beteg korára - érzi, hogy egyedül fog maradni, ezért aztán haza akarja édesgetni a fiát, és most már, hogy megszületett: a 2,5 hónapos unokáját.Ez mind szép és jó - arról most nem beszélek, hogy kiállhatatlan kegyetlen természete van, vele együtt élni nem lehet - csak egy a szépséghibája: NÉLKÜLEM - ha lehet, illetőleg idővel szeretne tenni ez ügyben vmit, a jelek legalábbis erre utalnak.Két példa: a babánkat rakta tisztába, közben olyanokat gügyögött neki, hogy "Majd 3-4 hónap múlva az enyém leszel, csak anyád addig tartson ki.."-az ostoba némber, ott előttem.Már, bocs, de ez a véleményem róla.Előmény: előzőleg a fiának mondta, hogy a gyereknek addig van szüksége az anyjára, amíg szopik, utána már úgyis mindegy neki, ki neveli.Szó szerint idéztem.A másik: majdnem örök harag lett a fiával a részéről, mert nem oda hozzá lett a kicsi bejelentve állandó lakcímre.A mai napig nem tudja megemészteni.
Summa summárum: anyám, aki tud ezekről a dolgokról, is azt mondja, hogy totál egyértelmű, hogy az unokájára pályázik, és kitűzött célja, hogy szétziláljon bennünket a párommal.
Bocsi itt a nagy hüledezésben válaszolni meg elfejtettem a kérdésedre.
Megmondanám a férjemnek, hogy hasson az anyukára, mert így nem lesz meg a béke, ami ugye nektek fontos...neki mondjuk kevésbé. Ha apuci nem áll ki melletted ( egy ilyen szörnyű anyával szemben ahogy leírtad) akkor meg éljen vele együtt és kérjen láthatás a bíróságon.
Bocsi itt a nagy hüledezésben válaszolni meg elfejtettem a kérdésedre.
Megmondanám a férjemnek, hogy hasson az anyukára, mert így nem lesz meg a béke, ami ugye nektek fontos...neki mondjuk kevésbé. Ha apuci nem áll ki melletted ( egy ilyen szörnyű anyával szemben ahogy leírtad) akkor meg éljen vele együtt és kérjen láthatást a bíróságon.
"A láthatással való "fenyegetés" a részemről-illetve nem is fenyegetés, csak hangosan gondolkodtam - már megvolt, azzal jött a párom, hogy nekem biztosan nem ítélnék oda a gyereket, mert ők jobban állnak anyagilag..."
Ez eléggé válásközeli helyzetnek tűnik. Nyugtass meg, hogy én látom rosszul...
én messzebb költöznék és megszakítanám a kapcsolatot az anyóssal, hiába beteg agyilag amiről lehet, hogy nem tehet...persze esélye sincs hogy elvegyék tőled a gyereket !!!
szóval én költöznék, több órányi útra tőle, ha a férjemnek nem tetszik, maradjon az anyjánál, viszlát. így nem lehet élni normálisan, gondolom :-o
vagy ne találkozz velük , ne engedd be, ne látogasd. ha a férjed látni akarja menjen egyedül.
és nyugodtan küldd el a francba de higgadtan,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!