Melyik név tetszik jobban: Dzsenifer, Doroti vagy Maja?
Maja - a többi színtiszta szívatás. De azért gondolj arra is, hogy a gyerek egyszer felnő, és be kell mutatkoznia. Ráadásul a Majához is mindenki a méheket, a mézet kapcsolja, pici kis tündéri lány, cuki nézéssel és szőke fürtökkel.
Namármost, ha a családban nehézcsontú, tenyeres-talpas nők, meg tagbaszakadt kétajtósszekrény férfiak termettek, akkor a lány is valószínűleg egy csatakanca körvonalait fogja hordozni, és egyszerűen kinövi a nevét - bármilyen hülyén is hangzik ez.
Arról nem is beszélve, hogy földrajz és történelem órákon mennyit fognak poénkodni a nevével.
A Dzsenifer az cigányos fujjjj
Doroti nem tetszik..
Maja az szép, de én y-vel írnám ha azt választanám.
Igaza van annak, aki azt írta, hogy a születendő gyermek nem marad örök életében kicsi. Egyszer belőle is lesz felnőtt, ő is megy majd állásinterjúra stb.
A felsorolt nevek közül én egyiket sem adnám gyereknek. Mindazonáltal magasan a Maja a legjobb, az viszont az előbb leírt dolgok miatt problémás (mindenkinek a mesefigura, a méhecske jut eszébe róla, ami cuki, csak nem 35 évesen sztem).
Az a baj a Majával hogy nem írhatod y-al ugyanis a magyar helyesírás szerint kell a neveket leírni ami miatt ugyebár "j".
Amúgy egyik név sem tetszik őszintén szólva.Nem Magyarországra valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!