Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen viszonyban vagytok...

Milyen viszonyban vagytok közelebbi rokonaitokkal unokatestvérekkel ?

Figyelt kérdés

febr. 15. 10:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen, max temetéseken találkozunk. De az unokatestvér nem közelebbi rokon.
febr. 15. 12:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy településen lakunk, ha találkozunk köszönünk.
febr. 15. 12:33
 13/18 Metionin ***** válasza:
100%
Nem ismerem őket a nagy korkülönbség és a már korábban a szüleimmel megromlott viszony miatt. Kb. az unokatesóim gyerekei is idősebbek nálam, szétszóródtak.
febr. 15. 13:18
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Van egy nagyon rendes, helyes unokatesóm. Vele minden évben kétszer összefutunk egy kávéra, akkor beszélgetünk is egy jót.

A többiekkel semmi kapcsolatom nincs (igény sincs rá egyik oldalról sem).

febr. 15. 14:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szinte semmilyen, evente parszor beszelgetunk, szulinap nevnap karacsony. Felkoszontjuk egymast, tobbnyire a fbon mert mindenki messze lakik, egyik az orszag a tulfelen, a masik kulfoldon.
febr. 15. 18:27
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az első unokatesóimmal apám részéről jó a kapcsolatom. Gyerekként sokat voltam náluk, volt hogy elmentünk strandra, volt amikor csak náluk voltam egész hétvégén. Karácsonykor is átmentünk hozzájuk. Mikor hazalátogatok akkor mindig találkozunk, kivétél a kisebb unokatesóm mert ő is külföldön van és nem tudjuk összehozni hogy egyszerre menjünk haza. Nagynénémet is meglátom mikor hazamegyek, a nagybátyám már nem él. Az unokatesóim közül egyik pesten lakik és ő olyankor úgy intézi hogy hazajön hétvégére mikor én is otthon vagyok, a másik pedig a szüleimtől 1 utcával arrébb lakik.

Második unokatesók közül egy van akivel tartjuk a kapcsolatot, a bátyjával már nem, soha nem is voltam a házában csak mutatták hogy hol lakik. Az anyukájukkal, apám első unokatesójával is úgy ahogy tartjuk a kapcsolatot. Ők amúgy is csak 1 utcával arrébb laknak tőlük.

Anyám részéről is van egy unokatesóm de vele azóta nem tartjuk a kapcsolatot mióta a nagybátyám elhagyta a feleségét. A nagybátyámmal sem tartjuk a kapcsolatot, a mama sem tartotta vele már az utóbbi időben, ennek megvannak az okai.

Van egy első unokatesója anyámnak akivel tartjuk a kapcsolatot, úgy évente 1szer találkozunk mert ők a szomszédos megyében vannak. Mikor hazamegyek akkor szoktam vele is találkozni, ő amúgy korban közelebb áll hozzám mint anyámhoz.

febr. 15. 21:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem érdekelnek unokatesók meg ilyenek.
febr. 16. 09:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Unokatesók a szélrózsa minden irányába szétszóródtak, nem tartom velük a kapcsolatot, vannak a nagyon idős nagyszülők, héba-hóba meglátogatom őket, meg a szüleim, akiket rühellek, meg egy tesóm, aki bolond.
tegnapelőtt 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!