Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt párom most fogja először...

Volt párom most fogja először látni a gyermekünket, ti mit tennétek ilyenkor?

Figyelt kérdés
9 hónapos a kisfiam, születése után nem ismerte el az apja, dns teszt volt de még úgysem látogatta. Hétfőn írt hogy szombaton jönne megnézni. Nem fogom akadályozni, így természetesen jöhet. Viszont van párom 4 hónapja, velünk él. Már megszokta a kisfiam, persze tudom hogy egyenlőre még nem is fogja fel úgy a dolgokat. Mégis úgy érzem hogy fura lesz megszoknom ha ezentúl 2 hetente jön az apukája. Hogy kezeljem ezt?
febr. 14. 14:41
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
61%
11, jó, közben látom, hogy van ott egy vessző, szóval 5 hónapos mellett lett a pasi, de akkor is ügyes.
febr. 14. 15:38
 12/33 anonim ***** válasza:
0%
#7 attól a hát lehet retkes, ha pasit szerzett.
febr. 14. 15:50
 13/33 anonim ***** válasza:
29%

Nem értem, mit akarsz tőle?

Annak a gyereknek már van apja. Ezt vegye figyelembe.

febr. 14. 16:03
 14/33 anonim ***** válasza:
30%
És ott lesz az élettársad a látogatáskor? A papa tudja ezt?
febr. 14. 16:05
 15/33 anonim ***** válasza:
95%

Csak azt tudom leírni, hogy a saját helyemben mit tennék: nagyon kedvesen, de azért távolságtartóan próbálnám fogadni. Nyilván a körülményeknek megfelelően, tehát ha ment a nagy sárdobálás, lek*rvázás stb., akkor nem negédeskednék, de próbálnék minimum semleges maradni, és azt sugározni, hogy elvileg nem miattam jött, hanem a gyerek miatt, nekünk igazából nem is nagyon van dolgunk egymással.

Ha tudnám, hogy esetleg próbál majd beszólogatni az új páromnak, akkor őt erre előre felkészíteném, és nyomatékosan figyelmeztetném, hogy nehogy belemenjen valami szájkaratéba vagy rosszabba. El nem küldeném otthonról, max. az érkezése (és esetleges bemutatás) után elmehet a másik szobába, vagy ilyesmi, de nekem mentálisan biztonságot nyújtana, ha tudnám, hogy ott van, ráadásul az ex is szokja meg, hogy a párod nem lesz elzavarva azért, mert ő kegyeskedik jönni.

És amit már írtak, hogy próbálnék higgadt maradni, ha esetleg az a célja, hogy felhúzzon, akkor nem adnám meg neki ezt az örömet, max. kipuffognám magam, miután elment. Ha nem jó szándékból, a kisbaba miatt találta ki ezt a látogatást, akkor szerintem ezzel a viselkedéssel lehet a legkönnyebb leszerelni, ha pedig valóban a kicsi érdekli, akkor ezzel meg lehet alapozni egy későbbi normális viszonyt is.

Sok sikert kívánok a látogatáshoz, ha van kedved, megírhatod, hogy mi volt!

38N (2 éves kisfiút egyedül nevelő...)

U.i.: tud az élettársadról?

febr. 14. 16:32
 16/33 A kérdező kommentje:
Bocsánat ezt rosszul fogalmaztam meg, mert látom vesszőt nyomtam. Van párom, 4 hónapja él velünk. Akkor ismerkedtünk meg mikor 5 hónapos terhes voltam, tudom igen. Biztos megköveztek engem is, meg a párom is miért ismerkedik terhesen egy anyuka/miért jött össze egy terhes nővel a férfi. Meg jaj biztos terhesen is csinálták..neem! A családunk már régebb óta ismerte, így ismerkedtünk meg. Volt párom akkor hagyott el mikor kiderült a terhesség, ő nem akart sose gyereket vetessem el, ha meg is tartom nem fizet semmit. Így szétmentünk, tudott róla hogy megtartottam. A gyerektartást letiltással fizeti, 30.000ret december óta. Az elején le akart róla mondani, és azzal fenyegetett hogy külföldön úgysem találják meg. A családja sem látta még a kicsit. De az már nem is érdekel őket úgysem engedném ide. Most megakarja ismerni, de hogy hirtelen miért azt nem tudom. Mindenhonnan letiltott, egy áll fb oldalról írt most is.
febr. 14. 16:56
 17/33 anonim ***** válasza:
27%
Ja hát akkor alapból nem megfelelő pasival jöttél össze, aki csinálta a gyereket.
febr. 14. 17:35
 18/33 anonim ***** válasza:
28%
A gyerek apjaval sokaig voltal egyutt? A kapcsolat elejen beszeltetek arrol, ki akar gyereket es ki nem? Vagy csak mikor terhes lettel, akkor kozolte, hogy amugy o nem akart soha? Habar nem tudom, vedekeztetek egyaltalan? Vagy csak becsuszott?
febr. 14. 18:51
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Jókat ír a 15-ös, fogadd így az apát.
febr. 14. 19:48
 20/33 anonim ***** válasza:
16%
Szegény gyerek! Isten őrizz ilyen anyához születni, aki ilyen “talpraesett” a társkeresésben, hogy ráért új palira, sőt a gyerekkel is összevadította, ami túl korai és túl felelőtlen húzás volt, de tudom aranyember és rá lehet bízni bármit, útban van a 2 ik gyerek, aztán majd verni fog, stb szokásos forgatókönyv es abuzálja majd a fiad, ja de te majd nem hiszel a gyereknek, mert ajóska az nem olyan …..
febr. 14. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!