Kapcsolatok, ahol 20-30 év a korkülönbség? Mit gondoltok?
Mi a véleményetek az ilyen kapcsolatokról, szerintetek működhet? Az én esetemben a férfi az idősebb. Ti, ha szülők, barátok, családtagok lennétek, akkor hogyan viszonyulnátok hozzá?
Kíváncsi vagyok, köszi a válaszokat! :)
Nálunk 25 év a korkülönbség a férjem javára :) Én 23 vagyok ő meg 48. 7 éve vagyunk együtt (lehet számolni :) )
Van egy 4 éves kisfiúnk és nagyon szeretjük egymást és boldogan élünk.
Hát pedig 17 évesen összejönni egy 44 éves férfival,az apakomplexus.És hiába fogjátok 50en leirni,hogy nektek nincsen,attól még van. És az apakomplexus nem tudatos.Aki pedofiliáról beszél,az nem sokat ért a dologhoz..de azért kiváncis lennék,hogy pl 17 éevsen a szüleid hol a francban voltak,hogy egy középkorú pasassal elengedtek egyáltalán akráhova..sőt,előtte hol voltak hogy egyáltalán megfordult ez a fejedben. A párod lelki világa is érdekes lehet.
Ez abnormalitás,akkor is ha nagyon titlakoztok ellene így van.
Kedves kérdező! az én vőlegényem 46éves! volt velem egy idős párom is, de sokat csalodtam! Párom mellett boldog vagyok, biztonságban érzem magam, mindig mellettem áll, és azért szeret amilyen vagyok! jövöre tervezzük az esküvöt, én most egyetemre járok, utána tervezzük a babaprojectet:) és nem vagyok se apakomplexusos, és a vőlegényem se pedofil! 2éve vagyunk együtt.
ja és mi se ugy jöttünk össze h direkt 40felettit kerestem, így hozta az élet, de nem bánom sőt nagyon boldog vagyok!
Kérdező: nyugodtan probáljátok meg, ha igazán szeretitek egymást, nem lesz akadály! szülök majd megszokják, másnak nem sok köze hozzá!apám elsőre elfogadta, anyunak idő kellett, de mára ő is birja mert látja h tényleg szeret és nem csak kihasznál, a sulit se hanyagoltam, sőt nagyon jól végeztem el a gimit. a múlt héten is együtt tanultunk. :)
20L
17:29-es vagyok!
Nem azért írtam, hogy nincs apakomlpexusom, hogy tagadjam.
EGyébként is, hogyan kereshetném a páromban az Apát. Az emberek nem fekszenek le azzal az emberrel akit az apjának képzel...
Attól, hogy nem ez a megszokott forma, még nem biztos, hogy el kell ítélni vagy azt mondani rá, hogy nem normális dolog.
Egyszerűen csak nem ez az elterjedt és amilyen ostoba az ember, az ilyen nem megszokott dolgokat rögtön lenézi.
Ha mindenki a maga dolgával törődne és nem azzal, hogy a másik éppen kivál van és kivel osztja meg az ágyát akkor az már csoda lenne.
Egyébként mindenki magának választ párt, nem a szomszéd fog vele élni és nem az aki véleményt mond róla.
szerintem erősen beteges! számtalan indokot tudnék mondani, inkább nem sorolom fel.
nyers megfogalmazás, de nekem ez a személyes véleményem. mielőtt valaki leoltana, ez az oldal arról szól, hogy egy feltett kérdésre válaszolunk, mindenki a saját véleményét mondja el.
23f
Uccsó nyugííí :) ha te így gondolod .... :) de azt hozzá kell tennem hogy valóban nem normális ill. megszokott az ennyi korkülönbség. van mikor mükszik van mikor nem, nálunk pont müködik, ja és ha már az apakomplexusról beszéltek akkor elmondhatom, h nekem abszolút nincs az, és nem azért jöttem össze a férjemmel akkor, mert apukára vágytam! (azt hozzá kell tennem, h a szüleim elváltak és apukámmal éltünk a tesómmal...) egyszerüen íg hozta a sors, nem direkt akartam idősebb férfit. de én nem bánom, h igy alakult sok vágyam teljesült ő általa. ja és szeretem, nem érdekből vagyok vele. úgyhogy kedves kérdező csak nyugodtam, nem fogod megbánni sztem!
tegnap 18:12-es voltam, 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!