Kapcsolatok, ahol 20-30 év a korkülönbség? Mit gondoltok?
Mi a véleményetek az ilyen kapcsolatokról, szerintetek működhet? Az én esetemben a férfi az idősebb. Ti, ha szülők, barátok, családtagok lennétek, akkor hogyan viszonyulnátok hozzá?
Kíváncsi vagyok, köszi a válaszokat! :)
Az apakomplexus ,ha a párodban tudat alatt egy apapótlékot keresel,nem társat.
megkérdezhetem hány éves vagy? Fiatal korban gyakoriak az ilyen plátói szerelmek,főleg nőknél..(főleg tinédzserkorban). Nincs ezzel gond,de később belátja az ember,hogy ésszel kell élni. A kiszemelted már tapasztaltabb mint te,ezért mondta,hogy igy nem megy bele a dologba.Tudja valószinüleg milyen problémákkal jár ez.
És szerintem sem pedofil, mert egy pedofil rögtön kapva kapott volna az alkalmon. Neki voltak/vannak célzásai, de amikor konkrétan erről beszélgetünk, akkor visszatáncol. Tulajdonképpen nekem úgy tűnik, hogy ő már beletörődött abba, hogy ebből nem lehet/nem lesz semmi.
De én azt hiszem tudnám szeretni. De hogy hogyan azt én magam sem tudom... biztos vagyok benne, hogy a szüleim előtt titkolni kellene, a barátok is furcsán néznének.. stb. De megmondom őszintén, hogy ha vele lehetnék, akkor ez már annyira nem is érdekelne, csak az a fontos, hogy boldog vagyok vele.
Működni működhet. Nem ismerjük a szüleidet, Te tudod h ezt mennyire venné be a gyomruk.
A környezetet véleményével ne foglalkozz (merthogy biztosan lenne), minden csoda 3 napig tart, azt meg türelemmel ki kell várni, és elmúlik... :-)
Fel a fejjel!
Azért az ide írogatók 90 %-ánk fogalma sincs erről a nagy korkülönbséges szerelemről. Ez az apa komplexusos dolog meg egy jó nagy baromság. Én 17 éves voltam amikor megismertem a férjemet, 27 évvel idősebb nálam. Nagyon szerettük egymást, ő elvált, összeházasodtunk, ennek már 10 éve. A szüleimről annyit, hogy elfogadták, de nem mondom, hogy puszi pajtások lettek. Nem is lesznek sosem. az elején nagyon nehéz volt, de én küzdöttem a szerelmünkért és mondhatom megérte. Volt ilyen duma is, hogy majd a férjed mellé öregszel, meg befog zárni, mert féltékeny lesz, stb.
Nem, hogy én nem öregedtem, de még ő sem, általában ezek a férfiak nem néznek ki annyinak amennyi valójában a koruk. Nem úgy kell elképzelni őket, hogy lecsövesedett, alkoholista vén trottyok. Ezek a férfiak, az átlagnál sokkal jobb karban lévő, igényes emberek, legalábbis az én férjem ilyen.
Én azt mondom próbáld meg, ha esetleg nem működne, akkor sincs semmi veszve. Fiatal vagy még. Szóval hajrá.
Szia!
Ez egy olyandolog ami nagyon megosztja az embereket! Ez így is volt és így is lesz mindig.
Köztem és a párom között 25év van. Már van 2 kislányunk, ikrek. Nem mondom, hogy nincsenek gondok, de ez minden párkapcsolatban előfordul.
Nincs apakomplexusom sem, mert nem szánt szándékkal kerestem magamnak idősebb párt. Előtte csak korombeliekkel voltam, elképzelhetetlen volt, hogy ilyen időssel kezdjek. Vele csak úgy lassan kialakultak a dolgok.
Visszatérve a kérdésedhez.
Nálunk nem okozott gondot se a családnál, se a barátoknál, hogy elfogadják.
Azt mondták, hogy ha ezt akarjuk akkor legyen a mi döntésünk, ami életünk. Az idegenekkel pedig nem foglalkozom. Mi boldogok vagyunk most így(lehet később változik), nem számít más mit gondol.
Én ebben a cipőben járok, én 25, ő 46.
Nincs apakomplexusom, nagyon jó a kapcsolatom az édesapámmal, aki maga 45 éves!!!!!
Nem kerestem a páromat, megtaláltuk egymást, sokat küzdve az elején pontosan az ilyen véleményekkel. De aztán beláttuk hogy szeretjük egymást, így együtt vagyunk már hosszú ideje.
Igenis működhet egy ilyen kapcsolat.
Én is az ennyivel idősebbekre bukom :) Első szerelmem 48 volt, amikor megismertem, soha nem volt gazdag, sőt. Szóval ez nem a pénzről szólt. Soha nem találkoztam még olyan férfivel, mint ő, fantasztikus, a legszarabb napokon is felvidított és amikor hozzáért a kezemhez, mintha a fellegekben lettem volna :)
Szóval szerintem létezik ilyen szerelem és ha a pár tagjai 18. életévüket már mindketten betöltött emberek, akkor senkinek sincs joga beleszólni a dologba. Foglalkozzon mindenki a saját életével és párkapcsolatával, ne egymást lessék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!