Mit tesztek ha barátotok olyan dolgokat csinál, ami nektek nem elfogadható, nem szimpi?
Felnőttkori barátságra gondolok és 2 nő közöttire.
Van egy barátnőm, kapcsolatunk több mint jó ismerősség, inkább barátság. Jól elbeszélgetünk sokszor, programokat csinálunk együtt stb. de újabban fény derült számomra olyan dolgokra amik nekem nem tetszenek. (agresszív a gyerekeivel,másokkal, túlzottan sértődékeny,féltékeny.) Beszéljek vele hogy ez nekem nem szimpi? Vagy hagyjam az egész kapcsolatot a fenébe? Az is igen kellemetlen lenne, mert egy helyen lakunk. Így viszont mások is azt gondolhathák, én is olyan vagyok, vagy egyetértek vele, holott nem.
Hát attól tartok hogy megsértődne, mint írtam sértődős is, szóval nagyon kell vigyázni hogyan tálalok neki egyes dolgokat...
Az a baj hogy nem nagyon van a környékben barátnőm, szóval akkor én is egyedül lehetnék megint egész nap (pontosabban a gyerekemmel) .
A barátság nem azonos azzal, hogy egy helyen laksz valakivel és jól elbeszélgettek. Elmondásod alapján ti nem vagyok olyan nagyon közeli kapcsolatban. Az agresszivitás vagy a sértődékenység nem olyan tulajdonságok, amik több évi, elmélyült ismeretség után derülnek ki.
Ettől még persze alakulhat köztetek barátság, és egyébként sem kell mindig jó képet vágni, ha valami nem tetszik. De ha idővel kiderül, hogy nem vagytok igazán egy hullámhosszon, azért ne legyél nagyon csalódott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!