A Pasik, miért nem szeretnek telefonálni?
33-F nek igaza van.:)
Ugyanezt látom a páromnál. Mondjuk én vagyok az egyetlen akivel képes órákat beszélgetni (ingyen percek), mással kb 2 percben intézi el, a sörözést, focimeccset, bármit:D
ugyanígy van az sms-el is, két sort ír a haverjának abból tudják már mi a szitu. Én írok 3-4 sms-t úgy körbeírom a dolgokat.:D a férfiak nem szeretnek kombinálni....nem úgy mint mi nők. Tiszta pszichológia az egész...:)
:D
köszi nektek:D
Akkor a válasz, nőből vagyok:D
Nem szeretek telefonálni, pedig lány vagyok. Viszont ismerek fiút (vagy korban inkább már férfi), aki állandóan a telefonon lógna.
24/l
Ami ismerősök, rokonok közt nem fér bele két percbe, az nem telefontéma. Egy átlagos beszélgetésem 45 mp, apámmal 20 is sok.
Szerintetek kitől tanultam? :)
32/F
Az én férjem is nagy telefonálós, én is jópárszor kaptam a szívemhez korábban a telefonszámlái láttán.. Azóta szerencsére visszafogta magát valamennyire:)
Én nő vagyok, utálok telefonálni, mert nem látom a másik arcát és reakcióját, ha tehetem rábízom a férjemre a telefonálást, aki örömmel vállalja:)
Mikor engem hív akkor is ő csak beszél és beszél :))) én meg már tenném le :)
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!