Más családnál is van így mint nálunk vagy ez ritka?
Sajnálom Kérdező, hogy ilyenek a szüleid.
Minket (van egy tesóm) a szüleim kicsi korunktól vittek mindenfelé, bejártuk az egész országot. Anyai és apai nagyszüleimnek volt nyaralójuk, sokszor a komplett nyarakat ott töltöttük. Imádtam a gyerekkorom. Amúgy tényleg nem kor kérdése. A szüleim már nyugdíjasok, de ugyanúgy járnak kirándulni mindenfelé, apum mindig küldi nekem a képeket, hogy éppen hol vannak. Amúgy apai nagyim (sajnos másfél éve elment...) még 80 felett is ment külföldi utazásokra.
Annyit tehetsz tényleg, hogy te majd másképpen csinálod.
Szüleid még elég fiatalok, ha van szakmájuk is, abban nem tudnak elhelyezkedni? Munka szempontjából rossz környéken laktok?
Hosszútávon a gyári közegnél kb bármi jobb.
Mi sem ettünk együtt (nem voltunk együtt éhesek), de mentünk mindenhova. Volt pár barátom, aki mondta, milyen ciki anyummal lógni tiniként, de hát mit csináljak, ha arc volt, és egy csomót nevetünk?
Nekem úgy jön le, hogy az olyan emberek, mint a szüleid nem biztos, hogy azt az életet élik, amit szeretnének. Az sem biztos, hogy tudják, mit akarnak.
Családi programok addig voltak amíg kicsi voltam, akkor tele voltunk pénzzel, aztán ahogy növekedtem úgy csórósodott el a család, úgyhogy már egy idő után ha együtt mentünk boltba is nagy szám volt
(nem miattam romlott az anyagi helyzet...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!