Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más családnál is van így mint...

Más családnál is van így mint nálunk vagy ez ritka?

Figyelt kérdés
A szüleimmel élek még, középiskolába járok.Mi soha nem járunk sehova csak a boltba.Hitelünk nincs mert a mamától örökölt házban élünk.Anyuék dolgoznak gyárban a 30 km-re lévő kisvárosban.En oda járok suliba.Nyaralni nem voltunk még sehol soha.Nincs semmi közös program még egy hétvégi közös ebéd se mert ha kész az ebéd apám rögtön szed magának és leül enni a konyha pulthoz míg anya elpakol.Anya soha nem éhes én meg ehetek egyedül a szobámba.Nalunk nincs hétvégén süti sütés se semmi.És ráadásul nagyon szigorúak is és nem mehetek nagyon sehova csak a legjobb barátnőmhöz.Nalunk ennek az ellenkezője van. Mennek nyaralni, kirándulnak, hétvégén együtt leülnek enni utána közös filmnézés.A barátnőm az anyukájával együtt süt és főz, nevetnek jól érzik magukat.En soha nem segítettem anyának mert mindig azt mondja hogy engedjem hagy csinálja meg gyorsan.
tegnap 17:05
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%
Törj ki a hörcsög-kerékből, tanulj, vállakkozz hogy neked ne kelljen ilyen körülmények között élned
tegnap 21:53
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Szülőként el vagyok képedve, bár tudom, hogy a szüleidnek azért nincs igénye semmire, mert őket sem vitték sehová és nincs erre vonatkozóan mintájuk. Az én lányaim már felnőttek, de kicsi koruktól kezdve az életkoruknak megfelelően vittük őket színházba, kiállításokra, utaztunk , kirándultunk, együtt játszottun, sütöttünk.A kisebbiket én tanítottam meg olvasni, az apja biciklizni és korizni. Kipróbálhattak sok mindent, lovaglást, sielést stb. Mindig ott voltunk mellettük segítettük őket.
tegnap 22:37
 23/26 anonim ***** válasza:

Sajnálom Kérdező, hogy ilyenek a szüleid.

Minket (van egy tesóm) a szüleim kicsi korunktól vittek mindenfelé, bejártuk az egész országot. Anyai és apai nagyszüleimnek volt nyaralójuk, sokszor a komplett nyarakat ott töltöttük. Imádtam a gyerekkorom. Amúgy tényleg nem kor kérdése. A szüleim már nyugdíjasok, de ugyanúgy járnak kirándulni mindenfelé, apum mindig küldi nekem a képeket, hogy éppen hol vannak. Amúgy apai nagyim (sajnos másfél éve elment...) még 80 felett is ment külföldi utazásokra.

Annyit tehetsz tényleg, hogy te majd másképpen csinálod.

tegnap 23:43
 24/26 anonim ***** válasza:

Szüleid még elég fiatalok, ha van szakmájuk is, abban nem tudnak elhelyezkedni? Munka szempontjából rossz környéken laktok?

Hosszútávon a gyári közegnél kb bármi jobb.

ma 01:28
 25/26 anonim ***** válasza:

Mi sem ettünk együtt (nem voltunk együtt éhesek), de mentünk mindenhova. Volt pár barátom, aki mondta, milyen ciki anyummal lógni tiniként, de hát mit csináljak, ha arc volt, és egy csomót nevetünk?

Nekem úgy jön le, hogy az olyan emberek, mint a szüleid nem biztos, hogy azt az életet élik, amit szeretnének. Az sem biztos, hogy tudják, mit akarnak.

ma 01:52
 26/26 anonim ***** válasza:

Családi programok addig voltak amíg kicsi voltam, akkor tele voltunk pénzzel, aztán ahogy növekedtem úgy csórósodott el a család, úgyhogy már egy idő után ha együtt mentünk boltba is nagy szám volt

(nem miattam romlott az anyagi helyzet...)

ma 02:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!