Miért hagyja ott sok kereskedelemben dolgozó ember a foglalkozását?
Figyelt kérdés
tegnap 19:41
3/5 anonim válasza:
Mert embertelen a napi 12 óra munka, folyamatos műszak, hogy minden héten máskor van szabadnapod, hogy olyankor is nyitva kell lenni mikor semmi forgalom, hogy el kell viselni azt a sok buta vásárlót, emellé még a fizetés is tré.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem maga a munka szar, mert igazaból sokan szeretik. Hanem az időbeosztás. Pl élelmiszerboltban reggel 6-ra jarsz, vagy este 10-re ersz haza. És ehhez képest a pénz kevés. Néha adminisztrációs munkára se vesznek fel nagyobb fizetéssel, csak ott nem este érsz haza, és kényelmesebb a munka.
A másik gond hogy sokszor nem vesznek fel teljes munkaidőben.
5/5 anonim válasza:
Nekem a pénz nem volt olyan kevés és még szerettem is a munkát, de valóban az időbeosztás tönkretette az egészségem.
Pl. 2 nap délelőtt 6-2, utána 3 du 2-10, 1 szabad 1 éjszaka, 1 szabad, 2 du, 1 szabad, 3 de..stb Kb ilyesmit kell elképzelni. Ezt hosszútávon nem lehet bírni
Ráadásul valóban rohadt stresszes is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!