Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik családtagod halálát...

Melyik családtagod halálát telt évekbe, hogy elfogadd?

Figyelt kérdés
Mennyi időbe telt?

dec. 30. 23:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Apu értelmetlen és buta balesete... Hab a tortán, hogy egy napig sakkoztak, hova küldjék tovább, mire megoldották, késő volt. Az iü orvosszakértő szerint azonnali ellátással túlélte volna.
dec. 31. 10:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Anyámét. 10 éves voltam mikor meghalt, rákos volt, 44 évesen. Soha nem fogom elfogadni. Apámét elfogadtam, mert nagyon idős volt és beteg. Anyámon sosem leszek túl, míg élek így fogok érezni.
dec. 31. 11:18
 13/16 anonim ***** válasza:
47%
Egyik rokonom halála se vágott földre szerencsére. Rettenetesnek tartom, amikor valaki évekig gyötrődik egy halál miatt, depressziós lesz, meg minden :(
dec. 31. 11:29
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Az legrosszabb édesanyám elvesztése volt. Mivel ekkor 12 voltam, így a feldolgozás is nehezen ment és sokáig tartott.

A másik amikor az első gyermekünk halt meg nem sokkal a várható születése előtt..

dec. 31. 17:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagypapámat nagyon szerettem, valahogy volt köztünk egy lelki kapocs. Mai napig emlékezek rá, pedig már kb. 15 éve elment. Gyakran eszembe jut, nem csak halottak napján. A fényképét a tárcámban hordom.

De anyukám most fogja tölteni az 59-et, egyszerűen nem is bírok arra gondolni hogy ő egyszer nem lesz. Az anyukáknak soha nem szabadna meghalni.

jan. 2. 00:39
 16/16 Campanilla válasza:
100%

Azt hiszem, hogy minél közelebb állt hozzád annál nehezebb. Anyukám elvesztése után még 1 év volt mire rá tudtam nézni a fényképére. Az is igaz, hogy mindenki máshogy dolgozza ezt fel. Van akinek könnyebben megy. Én próbáltam az együtt eltöltött szép pillanatokra koncentrálni és a szeretteimre támaszkodni. Nekik szükségük volt rám.

Nekem így sikerült. Szerintem mindent próbálj ki ami csak eszedbe jut. Jótékonyság, baráti társaság, meditáció... Van akinek szakember segít. Jobb lesz. Kibírod. Miatta is aki elment. Azt szeretné hogy talpraállj.

tegnapelőtt 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!