A férjem át ment a tesómhoz, de engem nem hívtak. Nagyon rosszul esett, mit tegyek?
A férjem és a bátyám jó barátok régóta már.
Tegnap előtt a bátyám elhívta a férjem kicsit iszogatni, dumálni. Amivel nem lett volna semmi gond. Viszont utólag kiderült, hogy sehova nem mentek hanem csak a bátyámhoz.
A bátyámnak is van 2 gyereke, felesége. Baromi rosszul esett, hogy engem miért nem hívtak. Én meg itthon ültem a 9 hónapos kicsivel, miközben simán tudtam volna menni.
Azért nem hívtak téged,mert pont rólad beszélgettek...vagy szidtak..ki tudja.
De az is lehet,hogy a férjed készül valami meglepetésre a számodra,és azt beszélték meg. Döntsd el te,hogy az első,vagy a második verzió lenne igazabb.
Elmondanád már végre kérdező, hogy amikor megbeszéltétek ezt az egészet a te férjeddel, akkor mégis mit mondott?
Amikor nyugodtan, az érzelmeidet kifejtve elmondtad, hogy neked ez rosszul esett, akkor mit mondott??
Ezt tedd. Kommunikáljatok, mondjuk 20x annyit, mint eddig!
Ha ilyen hisztérika vagy nem is csodálom hogy nem hívtak.
Nekem is van férjem és egy öcsém, ők is jóba vannak, haverok, szoktak együtt iszogatni. Eszembe nem jutna ilyenen megsértődni, amúgy se vagyunk összenőve, had beszélgessenek a pasik ha akarnak.
26-os, a tesó nem "csak a férjet" hívta meg.
Amikor nálunk meghívják a férjemet - vagy engem a családból, akkor tök természetes, hogy EGYÜTT megyünk, mivel házastársak vagyunk.
Csak vannak olyan értetlen emberek, akiknek külön mondani kell, hogy: Zoli, gyere át és hozd Ritát is - mert anélkül Zolinak eszébe nem jutna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!