Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem át ment a tesómhoz,...

A férjem át ment a tesómhoz, de engem nem hívtak. Nagyon rosszul esett, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A férjem és a bátyám jó barátok régóta már.

Tegnap előtt a bátyám elhívta a férjem kicsit iszogatni, dumálni. Amivel nem lett volna semmi gond. Viszont utólag kiderült, hogy sehova nem mentek hanem csak a bátyámhoz.

A bátyámnak is van 2 gyereke, felesége. Baromi rosszul esett, hogy engem miért nem hívtak. Én meg itthon ültem a 9 hónapos kicsivel, miközben simán tudtam volna menni.

dec. 29. 17:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
11%

Azért nem hívtak téged,mert pont rólad beszélgettek...vagy szidtak..ki tudja.

De az is lehet,hogy a férjed készül valami meglepetésre a számodra,és azt beszélték meg. Döntsd el te,hogy az első,vagy a második verzió lenne igazabb.

dec. 29. 21:16
 22/30 anonim ***** válasza:
47%
És erről a férjeddel nem beszéltél??? Mit mondott rá? Mert igazából a válaszából lehetne leszűrni a dolgokat. Így csak egy kisajátítós, féltékenykedő feleségnek tűnsz. És lehet pont ezért lépett le nélküled, hogy valami levegője legyen, nélküled is lehessen végre. Lehet nem így van, ezért lenne fobtos a férjed reakciója.
dec. 29. 21:35
 23/30 anonim ***** válasza:
87%
Kérdezd meg. Mi nem tudjuk megmondani az okot, te viszont tudni akarod. Vagy nem?
dec. 29. 21:57
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi mondunk valamit, Te azt, hogy nem úgy volt stb. Semmi értelme: a férjeddel beszéld ezt meg.
dec. 29. 23:27
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Elmondanád már végre kérdező, hogy amikor megbeszéltétek ezt az egészet a te férjeddel, akkor mégis mit mondott?

Amikor nyugodtan, az érzelmeidet kifejtve elmondtad, hogy neked ez rosszul esett, akkor mit mondott??

Ezt tedd. Kommunikáljatok, mondjuk 20x annyit, mint eddig!

dec. 30. 00:48
 26/30 anonim ***** válasza:
54%
A testvérével beszélje meg, ne a férjével. A testvére hívta meg csak a férjét.
dec. 30. 01:02
 27/30 anonim ***** válasza:
58%

Ha ilyen hisztérika vagy nem is csodálom hogy nem hívtak.

Nekem is van férjem és egy öcsém, ők is jóba vannak, haverok, szoktak együtt iszogatni. Eszembe nem jutna ilyenen megsértődni, amúgy se vagyunk összenőve, had beszélgessenek a pasik ha akarnak.

dec. 30. 09:32
 28/30 anonim ***** válasza:
54%
Oké, akkor tisztázzuk: a férjed egy balfsz, akibe annyi értelem nem szorult, hogy Rita, átmegyek Marcihoz, gyere te is, Zita is otthon lesz a gyerekekkel.
dec. 30. 11:27
 29/30 anonim ***** válasza:
37%

26-os, a tesó nem "csak a férjet" hívta meg.

Amikor nálunk meghívják a férjemet - vagy engem a családból, akkor tök természetes, hogy EGYÜTT megyünk, mivel házastársak vagyunk.

Csak vannak olyan értetlen emberek, akiknek külön mondani kell, hogy: Zoli, gyere át és hozd Ritát is - mert anélkül Zolinak eszébe nem jutna.

dec. 30. 11:30
 30/30 anonim ***** válasza:
70%
Nálatok, 29-es! Másnál nem nálatok van! A magyar nyelv megkülönbözteti az egyes számot és a többes számot. A gyere át nem azt jelenti, mint a gyertek át.
dec. 30. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!