A férjem át ment a tesómhoz, de engem nem hívtak. Nagyon rosszul esett, mit tegyek?
A férjem és a bátyám jó barátok régóta már.
Tegnap előtt a bátyám elhívta a férjem kicsit iszogatni, dumálni. Amivel nem lett volna semmi gond. Viszont utólag kiderült, hogy sehova nem mentek hanem csak a bátyámhoz.
A bátyámnak is van 2 gyereke, felesége. Baromi rosszul esett, hogy engem miért nem hívtak. Én meg itthon ültem a 9 hónapos kicsivel, miközben simán tudtam volna menni.
#9 a pasikáknak van szájacskájuk ebben az esetben, és megmondhassák, hogy ők csak egyet sörözni akarnak ketten, míg meccset néznek. Vagy ha tényleg pasis progi, be is ülhettek volna valahova, ahol nincs se asszony, se gyerek. De nem tették, így a kérdezőt tudom megérteni.
Kérdező, beszéld meg ezt te a pároddal, hogy mi volt itt. Biztos neked is jól esett volna egyet elmenni otthonról, ezt is elmondhatod neki.
Szerintem itt simán kommunikációs hiba történt.
A sógor tett egy meghívást, de nem volt egyértelmű. Sógornő készült, mert vendég jön.
A férjed meg azt gondolta őt hívták meg, estére inni egy-két sört.
Szerintem is pasis estét akartak, csak a sógornődet meg a gyerekeiket nem sikerült “elzavarni” otthonról.
Még azt is értem, hogy egy 9 hónapos csecsemőt nem kell elcipelni egy piálós estére, de szerintem ezt illendő lett volna megbeszélni, hogy nem gond-e, nem csak otthagyni a babával.
De egyáltalán nem így volt. Nem is akarták elzavarni. Hát ő úgy készült, hogy a bátyám mondta neki, hogy megy a férjem.
Szóba se került az hogy elmenjenek valahova hanem ez volt az alap ötlet. Tudták hogy a bátyám felesége és a gyerekek otthon lesznek.
Csak ezt velem utólag közölte a férjem.
Jajmár nem teljesen mindegy? Mit kell csinálni a műbalhét? Belehaltál netán?
Miért akarod magadhoz láncolni?
Szerintem a férjedet is meglepete, hogy sógornő is otthon van.
De tényleg miért nem hívtad fel tesódat akkor?
Úgy, ahogy írták,.. Laci b+, fél családot hívsz meg?!
De a férjemet nem lepte meg, hogy a bátyám családja otthon lesz.
Tudta, hogy otthon lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!