Titeket is irritálna?
Anyámnak új kapcsolata van, ahol a pasi abszolút hozzávaló. Nem jó értelemben, anyám eleve nehéz eset, a pasi meg úgy mondjuk személyiségre 6-7 egy 10es skálán..de anyám totál megváltozik, hazudik a pasi mellett, akinek hasonló értékrendje van, mint neki, de le merném fogadni, hogy legalább két fokkal őszintébb.
A pasi gazdag és anyám mindenre csak mosolyog, mikor a pasi költ rá és minden csodálatos, amit a pasi csinál, és olyan szinten megjátssza magát és hazudik, hogy nem bírom hallgatni. A pasi amúgy nem annyira gáz, de vannak nem szimpi tulajdonságai számomra, de anyámhoz, aki bőven bővelkedik számomra nem szimpi tulajdonságokban teljesen illik. Járt előtte egy nagyon szimpi pasival anya, de az nem illett hozzá, mert ugyan a fickó nem ismerte fel, de túl jó volt anyámhoz, ott csak részben ment a megjátsszás.. Azelőtt meg egy nagyon gázzal, aki a legundorítóbb alak volt, akit ismertem, anyát messze alulmúlta. Szóval ez a mostani úgy, ahogy oké.
A közös a pasikban az anyagi helyzetük és minél több van anyára költve, annál többet hazudik, smúzol és a gyomrom forog ettől, mert úgy érzem átveri. Nem csak őt amúgy, anyám nagyon sokat szépít azon, ami érdekében áll, és ezeket sem bírom. Mondjuk azt is érzem, hogy kicsit elvárja ezt a fajta hamis imádatot a pasi, szóval mondom, szerintem jól egymásra tudtak találni, de egyszerűen nem tudok jó képet vágni hozzá, és a pasi ennél jobb színjátékhoz szokott, szóvá is tette, hogy én miért nem kedvelem. Minden alap udvariasságot betartok, csak nem mosolygom telibe, de én egyik korábbival sem tettem, mert én nem ilyen megjátszós
"hazudós" vagyok. Azt se, amelyiket kedveltem, érdekes módon az normális volt és kedvelt.
Most mindezt képzeljétek el úgy, hogy kb 3 havonta látom egyben őket és ők már nyugdíjasok én meg 30+. Nem bírom, mikor anyám hazudik, akkor se, ha felém vagy mások felé teszi, nagyon rossz véleménnyel vagyok róla ezek miatt. Mellé még megy, hogy van egy tesóm, aki egy az egyben anyám jellemre, így feltűnőbb, hogy nem ilyen vagyok, mert "csak én nem lelkesedek"..
A pasi amúgy ilyen, két gyereke van és "kiközösítik" gúnynévvel az egyik gyerekével a másikat és viccelődnek rajta, ami szintén az egyik nem szimpi vonása, még akkor sem, ha megértem, miért nem kedvelik annyira a másik gyerek jellemét, ő meg aztán pláne nem olyan, mint én.
Na mindegy, nem tetszik ez a helyzet és már nem bírom elviselni az anyám társaságát kicsit sem, mert olyankor is hazudik, mikor a pasi ott sincs, mintha kötelező lenne, korábban legalább normális volt néha. Pedig tudom, hogy neki ez jó, ő ilyen, és a pasi abszolút hozzávaló és támogatom a kapcsolatot, még egy ilyen hasonszőrű fickót nem talál.. csak megterhelő számomra az egész, az meg pláne, hogy egy rakás, számomra ellenszenves ember(a családom és most ez a pasi) szerint gonosz és mogorva vagyok, mikor olyanokkal, akikkel azonos az értékrendem teljesen normális vagyok, és szívesebben is vagyok velük, sokan kedvelnek, akiket én is. ahh..
Miért tartasz kapcsolatot olyanokkal, akiket nem kedvelsz, nem szeretsz? Meg tudod ésszerűen indokolni?
(A "mégiscsak az anyám" nem indok, hanem gondolati torzítás és társadalmi megfelelés.)
Azt hittem egy sértődött, világfájdalomml tele tini írta.
Kerüld őket. Ennyi.
Öööö, bocsánat, mi is volt a kérdés? Ja, hogy irritálna-e, hmmm... Igen.
Erre ennyit lehet válaszolni. Remélem kielégítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!