Most annyira egyedül érzem magam, kétségbe vagyok esve. Hogy változtathatnék?
A történetem ott kezdődött, hogyy 14 évesen összejöttem egy fiúval. A kapcsolatunk nem működött, egyzserűen lehetetlen alak volt, de 6 évig vel voltam, most szakítottunk nyár végén. Rajta már túltettem magam, jobb ez így mindenkinek.. A problémám az hogy borzalmasan egyedül érzem magam... Igazából talán ott rontottam el, hogy nagyon jóba lettem az ő barátaival, mindenhova velük mentünk, most pedig már nem mászkálhatok velük, az nagyon kellemetlen lenne. Mind fiú volt, így olyan nagyon beszélgetőpartner sincs köztük, nem tartom velük a kapcsoaltot, de ennek megfelelően nincsenek barátaim, haverjaim. Van egy barátnőm, de ő most a párjával van elfoglalva, kicsit úgyérzem mellőz engem. Egyetemen mindig elbeszélgetek emberekkel, de pl bulizni nem tudok velük elmenni.
Így aztán egész héten itthon ülök, és úgy érzem senkim sincs. Nincs akivel bulizhatnék, elmehetnék délutánonként valahova, nincs akit szerethetek és borzalmasan rossz érzés, néha rámjön a sírhatnék. Olyan mintha kiléptem volna a világból. Egy teljesen új világban vagyok, egyedül.
HOgyan próbáljak meg barátokra szert tenni? annyira lehetetlen, egyedül nem vagyok képes elmenni szórakozhelyekre...
:D
igen, azthiszem :)
nem célom itt barátokat keresni. ti már tudjátok hogy milyen szerencsétlen vagyok, és nem nyerhetném el azt a pozíciót ami nekem optimális:)
Kérdezőhöz:
Szerintem nem lehetetlen itt ismerkedni. Az a kérdés, hogyan nyerhetjük el egymás bizalmát ezen az oldalon?
Vagy ez is pénzkérdés? Szerintem az üzlet nem működhet a magánéletben egymás között.
1. Te mit várnál el a másiktól?
2. Mitől lennél boldog?
Én vagyok a tegnapi 20:36-os!
Miből gondolod, hogy bármilyen pozíciót veszítenél azzal, ha tudják a problémád?
Nem, nem lehetetlen itt ismerkedni. De én nem vagyok erre kapós, sajnos sokkal nehezebb pl olyan embert találni aki hasonló érdeklődési körrel rendelkezik, hasonló ehlyen lakik hasonló időbeosztással és hasonló emberek közt mozog... + ha még véletlenül találsz is, nagyon sokáig tart mire kialakítassz vele egy olyan bizalmi szintet, amit ha rendesen ismerkedsz meg sokkalsokkal könnyebb.
A pénzkérdés nem tudom hogy kapcsolódik ide, ezt nem értem :))
hogy mi tesz boldoggá...az borzalmasan relatív, engem elég sokminden, főleg apróságok ugy általában. persze vannak nagy igényeim is. pl valaki akit szerethetek, de ez még várat magára :)
hogy mit várnék el a másiktól... egy baráttól, vagy egy havertól? egy barát sokkal komplikáltabb. elvárom hogy bármikor mellettem legyen, őszinte legyen, figyeljen rám, bármikor számíthassak rá...stbstb. rengeteg mindent várok el egy baráttól, de nem kell egy-kettő barátnál több, valószínű azért mert kevesen mennek át nálam a vizsgán:)
egy havertól, az más. vele lehessen jókat bulizni, hívjon bulizni és jöjjön ha hívom, ne akarjon kihasználni, kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!