Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most annyira egyedül érzem...

Most annyira egyedül érzem magam, kétségbe vagyok esve. Hogy változtathatnék?

Figyelt kérdés

A történetem ott kezdődött, hogyy 14 évesen összejöttem egy fiúval. A kapcsolatunk nem működött, egyzserűen lehetetlen alak volt, de 6 évig vel voltam, most szakítottunk nyár végén. Rajta már túltettem magam, jobb ez így mindenkinek.. A problémám az hogy borzalmasan egyedül érzem magam... Igazából talán ott rontottam el, hogy nagyon jóba lettem az ő barátaival, mindenhova velük mentünk, most pedig már nem mászkálhatok velük, az nagyon kellemetlen lenne. Mind fiú volt, így olyan nagyon beszélgetőpartner sincs köztük, nem tartom velük a kapcsoaltot, de ennek megfelelően nincsenek barátaim, haverjaim. Van egy barátnőm, de ő most a párjával van elfoglalva, kicsit úgyérzem mellőz engem. Egyetemen mindig elbeszélgetek emberekkel, de pl bulizni nem tudok velük elmenni.

Így aztán egész héten itthon ülök, és úgy érzem senkim sincs. Nincs akivel bulizhatnék, elmehetnék délutánonként valahova, nincs akit szerethetek és borzalmasan rossz érzés, néha rámjön a sírhatnék. Olyan mintha kiléptem volna a világból. Egy teljesen új világban vagyok, egyedül.

HOgyan próbáljak meg barátokra szert tenni? annyira lehetetlen, egyedül nem vagyok képes elmenni szórakozhelyekre...

2010. nov. 6. 19:49
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/174 A kérdező kommentje:

Színház, mozi, diszkó, kirándulás, könyvek, internet...

színház- néha, vannak érdekes darabok de önmagával a hellyel fentartásaim vannak, azért amiért a mozival:

mozi nem, filmezni itthon is tudok, kényelmesebb. az túl programszerű.

disko nem, zene miatt.

kiránduláshoz lustavagyok, ha csak a kirádnulás részét nézzük, de mászkálni szeretek.

könyveket szeretem.

internet relatív... hasznos, és sokat használom de nem szeretem mert elbutít.

2010. nov. 10. 19:33
 72/174 anonim ***** válasza:
Hogyan butít el az internet?
2010. nov. 10. 19:34
 73/174 A kérdező kommentje:

egyrészről hamis információkat ad, néha.

másrészről eltereli a figyelmet a valódi műveltségről.

harmadrészről emberi kapcsolatok szakít szét, amíg látszólag összetartja azokat.

a helyesírást is rombolja, ezt magamon is észreveszem.

túl sok időt vesz el az emberek életéből, és túl sok hülyeség van rajta ahoz, hogy ez az idő hasznosan töltődjön el.

2010. nov. 10. 19:37
 74/174 anonim ***** válasza:

Birom azt, hogy a google időnként egy hirdetést hozzáfűz a kommentjeinkhez. Amikor elolvastam a tiedet, az üzeneted mögé rakta a "szoptatós melltartók" reklámszöveget. :)

Van live azonosítód, hogy a beszélgetést a Windows Live Messenger-rel folytassuk?

2010. nov. 10. 19:40
 75/174 A kérdező kommentje:
nincsen sajnos. illetve van csak nem tudom a jelszavam, ha tudnám sem használnám. egy ideig probálkoztam vele, de nem jött be:) ...tduomtudom teljesen antiszociális vagyok :D
2010. nov. 10. 19:44
 76/174 anonim ***** válasza:
Amikor jó idő van, szoktam rendszeresen kirándulni. Szüleimet kimozdítom otthonról, ha tudom. Vadaspark, állatkert, Margit-sziget, Budavári labirintus, Budai vár, Gellért-hegy, stb.. Egyébként szeretem a színházat. Könyveket olvasok. Legközelebb az Óbudai szigetet szeretném bejárni. Te hova szeretnél eljárni?
2010. nov. 10. 19:56
 77/174 A kérdező kommentje:
a MArgit sziget jó. de kirándulni ott se mszoktam, leginkább társasággal mászkáltunk ki. Alapvetően kirándulni nem szoktam, bár jó dolog, valahogy nem préselem bele az időmbe. a nagyobb városokat szeretem, a belvárost este.
2010. nov. 10. 20:00
 78/174 anonim ***** válasza:
Jó éjszakát!
2010. nov. 10. 20:12
 79/174 A kérdező kommentje:
joéjt:)
2010. nov. 10. 20:19
 80/174 anonim ***** válasza:

Nem dohányzom, nem iszok alkoholt (ritkán azért igen), nem kábítószerezem. Alvászavar miatt gyógyszert szedek orvosi felügyelet mellett több, mint 10 éve. És te?

Más.

Rendszerető vagyok.

Szerintem az ellentétek vonzzák egymást.:)

2010. nov. 11. 19:10
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!