Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most annyira egyedül érzem...

Most annyira egyedül érzem magam, kétségbe vagyok esve. Hogy változtathatnék?

Figyelt kérdés

A történetem ott kezdődött, hogyy 14 évesen összejöttem egy fiúval. A kapcsolatunk nem működött, egyzserűen lehetetlen alak volt, de 6 évig vel voltam, most szakítottunk nyár végén. Rajta már túltettem magam, jobb ez így mindenkinek.. A problémám az hogy borzalmasan egyedül érzem magam... Igazából talán ott rontottam el, hogy nagyon jóba lettem az ő barátaival, mindenhova velük mentünk, most pedig már nem mászkálhatok velük, az nagyon kellemetlen lenne. Mind fiú volt, így olyan nagyon beszélgetőpartner sincs köztük, nem tartom velük a kapcsoaltot, de ennek megfelelően nincsenek barátaim, haverjaim. Van egy barátnőm, de ő most a párjával van elfoglalva, kicsit úgyérzem mellőz engem. Egyetemen mindig elbeszélgetek emberekkel, de pl bulizni nem tudok velük elmenni.

Így aztán egész héten itthon ülök, és úgy érzem senkim sincs. Nincs akivel bulizhatnék, elmehetnék délutánonként valahova, nincs akit szerethetek és borzalmasan rossz érzés, néha rámjön a sírhatnék. Olyan mintha kiléptem volna a világból. Egy teljesen új világban vagyok, egyedül.

HOgyan próbáljak meg barátokra szert tenni? annyira lehetetlen, egyedül nem vagyok képes elmenni szórakozhelyekre...

2010. nov. 6. 19:49
 161/174 A kérdező kommentje:
2.3 a proci, 3 giga a ram...már ha jót nézek:D
2010. dec. 1. 21:22
 162/174 anonim ***** válasza:
Nekem 2,7 Ghz proci és 4 Gb memória. Személyi számítógép egérrel, billentyűzettel.
2010. dec. 3. 21:29
 163/174 A kérdező kommentje:
tökjo:) nem tudom ez mit jelent.:D
2010. dec. 4. 10:34
 164/174 anonim ***** válasza:

2,3 Gigaherc = 2300 Megaherc annyit jelent, hogy 2300 millió műveletet hajt végre másodpercenként a processzor.

A gigabájt az információ mértékegysége. 1 bájt az 1 jel. Pl.: Az 'a' betű 1 bájt helyet foglal a memóriában. 1 bájt 8 bitből áll. A bit az információmennyiség legkisebb alapegysége. 1 kilóbájt = 1024 bájt, 1 megabájt = 1024 kilóbájt, 1 gigabájt = 1024 megabájt. Neked 3 gigabájt memóriád van, az azt jelenti, hogy egy futó program maximum 3*1024*1024*1024, az kb 3 milliárd 221 millió betűt tud tárolni benne. Ha van háttértárad ott tárolódóik az összes adat az jóval nagyobb. (Pl. 100 Gigabájt) . Tehát az elsődleges memória a RAM ( Random Access Memory, Véletlen elérésű memória), ahova a futó programok tárolják a részinformációkat, de maguk a programok és az adatok a háttértáron tárolódnak. A háttértáron megmaradnak az információk a gép kikapcsolásakor, de az elsődleges memóriában (tehát RAM-ban) nem. A RAM-ot a programok használják, mi felhasználók a háttértárra mentjük adatainkat. Neked mekkora merevlemezed (háttértárolód) van? Figyelem! Most az asztalon a "Sajátgépre" vagy a "Számítógépre" az egér jobb gombjával, ha kétszer kattintasz, akkor ezt is megtudhatod. :)

2010. dec. 4. 12:27
 165/174 anonim ***** válasza:
Bocs, az egér bal gombjával. :)
2010. dec. 4. 12:29
 166/174 A kérdező kommentje:
a lényeg hogy játszon zenét lehessen filmezni és netezni :DD
2010. dec. 4. 12:31
 167/174 anonim ***** válasza:
Az rendben van, de egyébként jó ha tudod, hogy mennyi hely van a merevlemezen az adataid számára.
2010. dec. 11. 16:28
 168/174 anonim ***** válasza:
Tudsz korcsolyázni, úszni illetve biciklizni?
2010. dec. 12. 10:50
 169/174 A kérdező kommentje:
hát korcsolyázni ugy ahogy, eltotyogok, a másik kettő működik rendesen :)
2010. dec. 12. 20:01
 170/174 anonim ***** válasza:

Korcsolyázni nem, úszni is csak mellben, bár eléggé erőlködöm, szerintem nem fulladnék bele :), biciklizni rendesen.

Szeretsz sakkozni, kártyázni, biliárdozni?

Ezeket mind nagyon szeretem.

2010. dec. 13. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!