Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most annyira egyedül érzem...

Most annyira egyedül érzem magam, kétségbe vagyok esve. Hogy változtathatnék?

Figyelt kérdés

A történetem ott kezdődött, hogyy 14 évesen összejöttem egy fiúval. A kapcsolatunk nem működött, egyzserűen lehetetlen alak volt, de 6 évig vel voltam, most szakítottunk nyár végén. Rajta már túltettem magam, jobb ez így mindenkinek.. A problémám az hogy borzalmasan egyedül érzem magam... Igazából talán ott rontottam el, hogy nagyon jóba lettem az ő barátaival, mindenhova velük mentünk, most pedig már nem mászkálhatok velük, az nagyon kellemetlen lenne. Mind fiú volt, így olyan nagyon beszélgetőpartner sincs köztük, nem tartom velük a kapcsoaltot, de ennek megfelelően nincsenek barátaim, haverjaim. Van egy barátnőm, de ő most a párjával van elfoglalva, kicsit úgyérzem mellőz engem. Egyetemen mindig elbeszélgetek emberekkel, de pl bulizni nem tudok velük elmenni.

Így aztán egész héten itthon ülök, és úgy érzem senkim sincs. Nincs akivel bulizhatnék, elmehetnék délutánonként valahova, nincs akit szerethetek és borzalmasan rossz érzés, néha rámjön a sírhatnék. Olyan mintha kiléptem volna a világból. Egy teljesen új világban vagyok, egyedül.

HOgyan próbáljak meg barátokra szert tenni? annyira lehetetlen, egyedül nem vagyok képes elmenni szórakozhelyekre...

2010. nov. 6. 19:49
 141/174 A kérdező kommentje:
nemtudom:) de szerintem végtelen.
2010. nov. 18. 19:52
 142/174 anonim ***** válasza:

... mi is ilyen programban élünk, mint amibe most regisztráltunk. Objektum orientált szemlélet. A politika hova tart? Szabályozott objektív realizmus felé.

Létezik-e isten? Ha egy rendszer létezik esetünkben ez a web, létezik rendszer gazdája is. Bármikor, bármilyen módon beleavatkozhat bármibe, még ha a látható ezt nem is mutatja illetve bizonyíthatja. Átszínezi a weboldalt, áthelyez webelemeket, stb. Ugyanez igaz lehet a világegyetemre is. Tehát azt akarom mondani, hogy mi is programban élünk, a rendszer fut, tehát megy a világegyetem, egy rendszernek van gazdája, akkor a világegyetemnek is van tulajdonosa. Isten=rendszergazda Én ezt tudom elképzelni isten létezéséről.

2010. nov. 18. 20:18
 143/174 A kérdező kommentje:

egyébként ha kiröhögsz ha nem ezen már én is gondolkodtam. méghozzá akkor mikor bejött nagy divatba a sims játék:D bár játszani sose tudtam vele fél óránál tovább, de megfoglamzódott benne ma godnolat.

de nem fogok hinni benne, emrt ha én elhiszek valami ilyesmit, mmint hogy más irányít, akkor elhagyom magam.

2010. nov. 18. 20:27
 144/174 anonim ***** válasza:
Én sem hiszem azt, hogy irányítanak bennünket. Hisz szabad döntéseink vannak. Más ez a web oldal, és más az amiben élünk.
2010. nov. 18. 20:57
 145/174 anonim ***** válasza:
Jó éjszakát. :D
2010. nov. 18. 21:03
 146/174 A kérdező kommentje:
hátha a döntéseid is tudják irányítani... végülis lehetséges, de semmin nem változtat. joéjt
2010. nov. 18. 21:08
 147/174 anonim ***** válasza:
Kifogytam a témákból. Pedig biztosan lenne még miről írni.
2010. nov. 27. 16:58
 148/174 anonim ***** válasza:
Számítógépes játékokkal mi a helyzet? Szereted őket? Milyeneket szeretsz?
2010. nov. 27. 17:04
 149/174 A kérdező kommentje:
nem játszom ilyenekkel:) nem köt le... nem is értek a gépekhez. te játszol? mivel?
2010. nov. 27. 17:36
 150/174 anonim ***** válasza:

Biliárdozni és pool-ozni szoktam mostanában interneten.

Nyugtató zenéje van.

[link]

2010. nov. 27. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!