Most annyira egyedül érzem magam, kétségbe vagyok esve. Hogy változtathatnék?
A történetem ott kezdődött, hogyy 14 évesen összejöttem egy fiúval. A kapcsolatunk nem működött, egyzserűen lehetetlen alak volt, de 6 évig vel voltam, most szakítottunk nyár végén. Rajta már túltettem magam, jobb ez így mindenkinek.. A problémám az hogy borzalmasan egyedül érzem magam... Igazából talán ott rontottam el, hogy nagyon jóba lettem az ő barátaival, mindenhova velük mentünk, most pedig már nem mászkálhatok velük, az nagyon kellemetlen lenne. Mind fiú volt, így olyan nagyon beszélgetőpartner sincs köztük, nem tartom velük a kapcsoaltot, de ennek megfelelően nincsenek barátaim, haverjaim. Van egy barátnőm, de ő most a párjával van elfoglalva, kicsit úgyérzem mellőz engem. Egyetemen mindig elbeszélgetek emberekkel, de pl bulizni nem tudok velük elmenni.
Így aztán egész héten itthon ülök, és úgy érzem senkim sincs. Nincs akivel bulizhatnék, elmehetnék délutánonként valahova, nincs akit szerethetek és borzalmasan rossz érzés, néha rámjön a sírhatnék. Olyan mintha kiléptem volna a világból. Egy teljesen új világban vagyok, egyedül.
HOgyan próbáljak meg barátokra szert tenni? annyira lehetetlen, egyedül nem vagyok képes elmenni szórakozhelyekre...
A játékokkal is az a gond, hogy mindig a legújabb gépekre fejlesztenek. Például veszel egy gépet és mondjuk 10 év múlva veszel egy játékot, akkor az már nem biztos, hogy futni fog azon a gépen, mert annak már jobb gépigénye van.
Egyébként rá van írva a cd-re, hogy milyen szoftver és hardverkövetelménye van. Még azt is ráírják, hogy mi az optimális. Akarsz venni számítógépek felépítése tanórákat tőlem? Nem mondom, hogy profi vagyok benne, de annyit tudok, hogy hogyan kell összerakni egyet. Miből áll 1 számítógép?
őszintén engem az nem nagyon érdekel miből áll...
tudjam használni, az a lényeg. Heti egyzser elrontok rajta valamit, ugyhogy havonta riasztom az önkéntes rendszergazdámat :)))
azt modnta inkább ne probáljam meg én javítgatni mert csak rosszabb lesz a helyzet:D
Kipróbálod a biliárdot?
A böngésző tetején a következő helyett:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
ezt írod:
Itt lehet a méretet változtatni. :) Nem próbálod ki?
Ja, és még valami erről a világról amiben élünk:
Szerintem azért ilyen rossz, mert nincs tökéletesen "lemodellezve" és a sok féle adat lekezelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!