Házastársak! Szüleitek jól kijönnek egymással? A
kérdést nász és nászasszony viszonyára értem most.
Figyelt kérdés
Tehát nem úgy, hogy a férj szülei jól elvannak-e egymással, hanem hogy jóban vannak-e, összejárnak-e menyük szüleivel. Szinte mindig após vagy anyós kérdés van, most rákérdezek erre is.
200km-re élnek egymástól, elvannak egymással, ha évente pár napot találkoznak, de nagyon más világban élnek, úgyhogy ennél többre szerintem igényük sincs.
dec. 10. 20:08
2/13 anonim válasza:
Nekem mindkét szülőm meghalt már, feleségemnek is csak az anyukája él.(pedig nem vagyunk még idősek).
Nekem még élt édesapám amikor a párommal összejöttem...az akkor eltelt 3 évben 2-szer találkoztak anyósommal.
dec. 10. 20:13
3/13 anonim válasza:
Szüleim ha találkoznak anyosommal elbeszélgetnek , nincs egymással semmi bajuk.
Nem találkoznak gyakran, csak ha nálunk van valami esemény
Most legutoljára júniusban voltak nálunk egyszerre a szüleim is és anyós is, legközelebb nem tudom mikor lesz ilyen alkalom.
Anyossal mi sem tartjuk nagyon a kapcsolatot, eseményre is inkább csak illembol hívjuk meg, mondjuk mint most nyáron a lányom elsőáldozására
dec. 10. 20:20
4/13 anonim válasza:
Csak anyukám találkozott egy alkalommal az anyósommal.
N
dec. 10. 20:25
5/13 anonim válasza:
Nem találkoztak egymással a távolság miatt, de nyitottak egymás megismerésére.
dec. 10. 21:11
6/13 anonim válasza:
Nem ismerik egymást.
dec. 10. 21:22
7/13 anonim válasza:
Évente 2x találkoznak az én, illetve férjem szülinapi összejövetelén, jól elmosolyognak egymás mellett, de nemigazán beszélgetnek hosszasabb témákról, tök semlegesek egymásnak szerintem. A nevelőapám és apósom nagyon jól elvannak, szeretnek együtt nosztalgiázni a régi idők dolgain, milyen volt az élet gyerekkorukban stb. nevelőapám felnéz apósomra a szakmája miatt, ők tök jól elvannak.
dec. 11. 05:05
8/13 anonim válasza:
Csak egyszer találkoztak, meg anyukáink ismerősök egymással a facebookon, néha lájkolják egymás posztjait, ennyi kapcsolat van köztük.
dec. 11. 09:43
9/13 anonim válasza:
Egyszer találkoztak tízpercre, és ez jól is van így.
A vőlegényem apja alkesz, az anyja mindenbe beleszól, az én anyám meg egy bunkó - nem kell egy légtérben lenniük.
dec. 11. 10:16
10/13 anonim válasza:
35 km-re élnek egymástól, mégis csak egyetlen egyszer találkoztak az elmúlt 20 évben, amióta együtt vagyunk. Az az egyetlen találkozó jól sikerült, szimpatikusak voltak egymásnak, de semmilyen kapcsolat nincs közöttük, még csak interneten, facebookon sem. Anyósomék nem neteznek, idősebbek már.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!