Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted ha van egy kövér,...

Szerinted ha van egy kövér, csúnyácska, önbizalom hiányos lány aki változtat és egy év leforgása alatt teljesen megszépül akkor ezzel egyidejűleg az önbizalma is megugrik, mer majd nyitni mások felé?

Figyelt kérdés
Tapasztalat is érdekelne. :)
2010. nov. 6. 11:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Csak egy magával rendben lévő, magát nőiesen viseló nőért lehet odalenni."

ebben igazad van de a kettő nem függ össze. pl az én barátnőm is ad magára sőt..néha órákat képes gondolkozni hogy mit vegyen fel milyen smink stb. de nem olyan alkat akinek kilátszik a bordája. irtam is hogy milyen nehéz milyen magas ez alapján elképzelhető kb. na nekem ilyen alkat a tökéletes.

2010. nov. 14. 17:54
 22/22 anonim ***** válasza:
Nagyon egyénfüggő,mert nem csak ebből áll az önbizalom.Ötödiekes korom után nyáron fogytam 10 kilót-akkor fogytam 65 kilóra-,de egy fokkal nem éreztem magamat szebbnek az ördögnél.Aztán középsuli kezdete előtt ugyanez lejátszódott,ott kicsiben,de ugyanez volt.Akkor már azért nőiesebb voltam,de mivel tudat alatt is fiúnak neveltek,akkor még nemigen tudtam,mi áll jól nekem és nagyon kiforratlan ízlésem volt.Most 21 évesen,több,mint 75 kilóval nem egy,nem kettő pasitól kapom a bókokat,hogy szép az arcom és csinos vagyok.Mondjuk az előbbit nem vettem észre magamon,inkább azt mondanám,hogy ott is kerekedek szerencsére,ahol kell.
2015. júl. 8. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!