Szerinted ha van egy kövér, csúnyácska, önbizalom hiányos lány aki változtat és egy év leforgása alatt teljesen megszépül akkor ezzel egyidejűleg az önbizalma is megugrik, mer majd nyitni mások felé?
utolsó! MACIsabb csajok? úristen, ember ez nagyon gázul hangzik, hogy egy nő macis... egy nő az virágszál legyen, ne egy trampli maci!
gondolom megbízhatóbbak a nyomi csajok, ezért neked praktikusabbak, de attól még nem őrülsz meg tőle, és nem tudsz rá felnézni nőként.
én legalábbis ezt tapasztaltam. voltam már mindenféle nővel, de a nyomibb (kövér, szerencsétlen) nőknél egyszerűen nincs szikra, nem vagyok oda érte, nem tudok érte nőként lobogni. csak egy nőies, magát nőként viselő nőért tudok, aki teljesen megéli a nőiességét. és itt nem a plázapitsákról beszélek, hanem szép, magukra odafigyelő, nőies nőkről.
egész más az, hogy praktikussági érdekből egy nyomi csajjal vagy, és más az, amikor megőrülsz a nőért, és minden mozdulatáért oda vagy, imádod stb.
Én ugyan nem sokat fogytam, amikor sikerült (mondjuk az a 7 kiló a magasságomhoz képest még soknak is számíthat), de nem lettem tőle magabiztosabb... egyáltalán. Nem vettem észre még a tükörben sem, egyszerűen nem éreztem, cska láttam, hogy a mérleg kevesebbet mutat. És mindez tényleg kb. önkínzás, koplalás, napi fitnesz után-és utána meg nem fogytam tovább, megállt...
Szval sztem tényleg alapszemélyisége válogatja.
figyelj.. az önbizalom nem a külső kérdése. én vékony, magas,kék szemű lány vagyok. a pasik megbámulnak az utcán, füttyentenek utánam. mindenki szerint nagyon szép vagyok. én viszont egy nagy nullát látok a tükörben. lehetnék én a világ legszebb nője is, soha nem tudnék magamra úgy nézni, hogy elégedett vagyok magammal.
az önbizalom belülről fakad, hogy elfogadod-e magad olyannak amilyen vagy és szembe tudsz-e nézni a külső-belső hibáiddal. ha ez nincs meg, soha nem fogsz tudni túllépni az önbizalomhiányodon.
ki beszélt nyomirór?
nem csontváz de ad magára és nem jár 18 cm-s magassarkúba és nem csal meg egy héten kétszer.
párom 168 cm magas és 67 kg. látszik rajta hogy nem az az etalon meg nem szupermodell és tisztába is van vele viszont még bőven vonzó nő. de mindig aztmondja hogy 5 kg-t fogyni akar mert ugy nézne ki jól. mondtam neki fogyhat tőlem de nekem igyis tökéletes. egyáltalán nem tartom vonzóbbnak a gebe csajokat.
egyébként valamit nagyon összekeversz...a nyomi nem a teltebb macisabb csajokat jelenti hanem a szerencsétlen agyilag hülye bekattant csajokat.
lehet hogy te kizárólag a vékony csajokat szereted nekem az nem pálya. nekem kifejezetten visszataszitó és undoritó ha látom a bordáit.
és ugyanez forditva is igaz. a csajok se feltétlenül a vékony pasikat szeretik hanem meglepősen sokan a macis pasikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!