Szólíts anyának?
Figyelt kérdés
Sziasztok, párom 32 éves. Munka után dolgozik a volt főnöke édesanyjával (áttétes daganatos) és a hölgy szuper kedves, mondta párom hogy mesélte neki a nehéz családi körülményeit, hogy az anyja elhanyagolta, kidobták otthonról. Tegnap mondta,hogy a nő szólt neki, hogy nyugodtan nevezheti anyának. Ti erről mit gondoltok? És elküldjem neki párom szennyesét? 😃😃 2 gyerekünk van.dec. 4. 11:58
11/20 anonim válasza:
Ez valami trollkérdés? Van egy kedves idős néni, aki ráadásul súlyos beteg, te meg féltékeny vagy rá? A te szennyesedet is anyád mossa, vagy hogy jön ez ide?
13/20 anonim válasza:
Szerintem gáz, hogy az anyósod mossa a párod szennyesét. 2 gyerek mellett egy mosógépet illene beszerezni.
14/20 anonim válasza:
Én ezt egyáltalán nem látom aranyosnak.
Az empátia nem itt kezdődik.
Ha nem lenne súlyos beteg, akkor a fenébe küldené el mindenki a zakkant öreglányt,aki egy idegen férfivel szeretne családosdit játszani.
15/20 Mendy98 válasza:
Kedveskedni akart, te meg féltékenykedsz, egy idős, beteg emberre.
Még poénból is mondhatta. A párod meg úgy is el tudja dönteni, h úgy fogja szólítani, vagy nem.
Légyszíves fejleszd az empátiádat.
16/20 A kérdező kommentje:
Ez olyan jó, én életemben ennyi besavanyodott embert nem láttam 🤭 Megjegyeztem valamit viccesen és mindjárt a torkomnak ugrottatok. De szar életetek lehet. Biztosan egy daganatos hölgyre vagyok féltékeny mikor majd 15 éve együtt vagyunk. Gyengébbek kedvéért nekem van otthon 3 gyerekem, gondoltam egyet akkor elajándékozok, ha van rá vevő. 🤣 Jaj most mi lesz.
dec. 6. 13:20
17/20 anonim válasza:
A velemenyunket kerdezted, elmondtuk. Nem kell úgy hívnia a párodnak ha nem akarja. De viccelődni is gáz egy haldokló emberen, aki szeretné hogy mások emlékezzenek rá.
18/20 anonim válasza:
Ja, hogy "vicc" volt... akkor vedd úgy, hogy mi is viccből írtunk mindent, nem kell ilyen besavanyodott módon felhÁborodni :D
19/20 A kérdező kommentje:
Ja úgy érzed felháborodtam? Bocsánat, félreérthettél. Egyébként köszönöm a véleményeteket, bocsánatot kértem a páromtól, de őszintén szólva mikor 0-24ben egyedül vagy a gyerekekkel, párod egész nap dolgozik hétvégén is,akkor egy kicsit bekattansz. És nem viccelődök rajta, így adtam magam elő. Rettenetesen sajnálom őt, túlzott empátia jellemző rám. Puszi mindenkinek
dec. 7. 11:42
20/20 anonim válasza:
Neten annyira nem jön át a hangnem, mint élőben. Így, hogy leírtad, már érthető az álláspontod, ez így persze, hogy megvisel érzelmileg. Neked is nehéz, neki is, a néninek is, ez most sajnos egy ilyen helyzet. Kitartás <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!