Sziasztok, párom 32 éves. Munka után dolgozik a volt főnöke édesanyjával (áttétes daganatos) és a hölgy szuper kedves, mondta párom hogy mesélte neki a nehéz családi körülményeit, hogy az anyja elhanyagolta, kidobták otthonról. Tegnap mondta,hogy a nő szólt neki, hogy nyugodtan nevezheti anyának. Ti erről mit gondoltok? És elküldjem neki párom szennyesét? 😃😃 2 gyerekünk van.
ma 11:58
1/10 anonim válasza:
Mert amúgy elküldenéd a vér szerinti anyjának?
Nem értem a problémád, ez a férjed problémája maximum, ha zavarja.
Király, hogy van 2 gyereketek, nem tudom miért releváns mondjuk.
ma 12:13
2/10 anonim válasza:
Szerintem ez inkább aranyos. Pedig én aztán mindenen ki szoktam akadni.
ma 12:16
3/10 anonim válasza:
Kérdező, érződik a leírásodon a féltékenység meg a cinikusság, főleg a végén. A nő kedves próbált lenni, attól még nyilván úgy tesz a férjed, ahogy neki jólesik. Ha ez esik jól neki akkor úgy, ha meg ez idegen és furcsa neki, akkor meg nyilván úgy. Nem kell túlreagálni.
ma 12:28
4/10 anonim válasza:
Nem értem, mi közöd van ehhez. Azt gondolom, hogy túl sok a szabadidőd. Ne küld el.
ma 12:34
5/10 anonim válasza:
A kedvenc ffi kollégámat, aki kb. 10 évvel fiatalabb nálam életemnek, meg szerelmemnek szoktam szólítani. Múltkor otthonról telefonáltam és hallotta a férjem a beszélgetésünket. Nekem fel sem tűnt :-) Neki majdnem kiesett a szeme. Kérdezte, hogy a többiek mit szólnak. Azt mondtam, hogy semmit, de ez nem igaz teljesen, mert tényleg semmit nem szólnak, de őket is becézem :-) csak azt már nem akartam elmondani a férjemnek. Neki nem ilyenek a munkatársai, mint nekem. Ha jön hozzánk új munkatárs, főleg fiatal, azok mindig furcsán néznek, de lesz.rom :-) Idővel megismernek és szeretik, ha őket is becézem :-) Inkább úgy mondanám, hogy nincs választásuk.
ma 12:39
6/10 anonim válasza:
Nem sok empátia van benned.
Egy idősebb, daganatos betegről beszélsz, aki ennek ellenére egy normális, kedves ember maradt.
Van még mit tanulnod az életről.
ma 13:32
7/10 anonim válasza:
Mi a kérdés? Szerintem ez aranyos. Már ha egyáltalán komolyan mondta és nemcsak viccből.
Sajnálod ezt egy haldoklótól?
ma 13:44
8/10 anonim válasza:
Nincs ebben semmi, mesélte, hogy szar gyerekkora volt, az anyja kidobta, a néni meg gondolom kedveli és szinte fiaként bánik vele. Félig viccesen megjegyezthette neki, hogy szólítsa anyának akkor őt (fura, "butuska" módja annak, hogy kifejezze azt, hogy kedveli, mintha a gyereke lenne). Engem is annyira kedvelt a főnökasszony (nő vagyok), hogy szinte már családtagnak számítottam 🤷🏼♀️. Ismerte a családomat, később a férjemet is már, én is a gyerekeit, unokáit. Amikor elhunyt ugyan úgy gyászoltam, mintha családtagot vesztettem volna el, azóta is tartom a kapcsolatot a lányával, aki nagyon kedves barátnőm lett az évek alatt (velem egykorú szinte).
Ha az anyja képben lenni neki küldenéd a szennyest? Mert ez tényleg elég cinikus megjegyzés...
ma 14:38
9/10 anonim válasza:
Én raknám ki inkább a te szennyesedet, de azt az utcára.
ma 15:39
10/10 anonim válasza:
Szegény legalább egy kicsit érezhetné az utolsó éveiben (vagy mennyi van hátra) hogy családban van. Én inkább sütnék neki sütit
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!