Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Abból lehet baj, ha egyetemi...

Abból lehet baj, ha egyetemi tanár a diákjával randizik?

Figyelt kérdés
Az rendben van, hogy középiskolában, ne adj isten általános iskolában tilos, mivel még kiskorúak a diákok (kivéve 12.osztály), de erre van szabály, hogy ez tabu vagy senkit nem érdekel a felsőoktatásban?
2010. nov. 6. 05:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
47%

En ugy gondolom, hogy a lanyoknak kellene magukra vigyazni, mivel sajnos a ffi mar csak ilyen sok esetben, hogy amikor adva van 1 lehetoseg, akkor azt ki is hasznalja!

En is voltam fiatal, de sosem jutott volna eszembe az, hogy a tanarommal, vagy 1 idosebb ffival kapcsolatot teremtsek, de meg barati szinten sem, nemhogy testit, tehat a lanyoknak kellene meggondolni, hogy mikor fekszenek le, es kinek pl.

Vagy pedig szemerem lakatot kellene a lanyokra szerelni, mint az okorban, mert nem tudnak uralkodni magukon?

Vagy pedig a Szulo kiserje el az iskolaba porazon es vigyazzon a gyermekere?

Nagyon sok, de nem mindegyik fiatal lany felelotlen sajnos, es nem hallgat a szuleire, csak megy a sajat feje utan, mint az elozo, Akinek most 4 eves a gyermeke!

2010. nov. 6. 09:06
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Gimnáziumban sem azért tilos a tanár-diák kapcsolat, mert az egyik fél még kiskorú. Hanem mert egyszerűen etikátlan. Ahogy egyes munkahelyeken sem nézik jó szemmel az alkalmazottak közötti viszonyt, pláne, ha az egyik fél felettese a másiknak. Ne légy buta, egyetemista vagy.
2010. nov. 6. 09:07
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez bár milyen korosztályról legyen is szó etikátlan. Nekem egy volt osztály társamnak tetszett a matektanár, és ez a dolog fordítva is igaz volt, de amíg nem érettségizett le a lány addig ez a dolog plátói maradt. aztán érettségi után egy évvel jöttek össze, azóta is együtt vannak. (5 éve érettségiztünk)
2010. nov. 6. 09:17
 14/21 anonim ***** válasza:
76% miből láttátok hogy a tanárnak is tetszik az osztársad?
2010. nov. 6. 09:54
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát így nem tudnám megmondani, de valahogy teljesen egyértelmű volt. Elég volt az, hogy hogy néz rá!
2010. nov. 6. 10:08
 16/21 anonim ***** válasza:

Valóban "etikátlan" dolognak számít általánosságban egy ilyen kapcsolat, de engem például nem zavarna, ha tudnám, hogy egy tanárom összejön egy csoporttársammal. Gondolom, ők sem szimpla jókedvből vonzódnak egymáshoz, de ha szeretik egymást - akkor ne legyenek együtt, csak mert az egyik a "felettese" a másiknak.

Persze, nem árt, ha átjelentkezik más tanárhoz, hogy legalább korrektek legyenek. De szerintem nincs gond a dologgal.

2010. nov. 6. 16:06
 17/21 anonim ***** válasza:

azt nem tudom, hogy "baj" lesz-e belőle. de szerintem eléggé nevetséges és én meglehetősen elítélem az ilyen "kapcsolatokat".

vén kecske is megnyalja a sót.... szánalom a köbön

2010. nov. 6. 18:04
 18/21 anonim ***** válasza:
utolsó, milyen vén kecske? az egyetemen nem egy tanárom volt, aki évekkel fiatalabb volt, mint én ;)
2010. nov. 6. 18:07
 19/21 anonim ***** válasza:
hm... fenébe is, igazad van. vannak fiatalabb tanársegédek és hasonló. hirtelen egy megtörtént esetre gondoltam amitől mindig kijövök a béketűrésemből. a bajuszos aggastyán aki elhagyja a családját és közben diáklányokkal szórakozik....
2010. nov. 6. 18:10
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is etikailag problémás a dolog. Biztos, hogy újra kéne vizsgáznod abból a tárgyból, amit ő tanított téged, de lehet, hogy vagy téged küldenének el, vagy őt.
2010. nov. 6. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!