Abból lehet baj, ha egyetemi tanár a diákjával randizik?
En ugy gondolom, hogy a lanyoknak kellene magukra vigyazni, mivel sajnos a ffi mar csak ilyen sok esetben, hogy amikor adva van 1 lehetoseg, akkor azt ki is hasznalja!
En is voltam fiatal, de sosem jutott volna eszembe az, hogy a tanarommal, vagy 1 idosebb ffival kapcsolatot teremtsek, de meg barati szinten sem, nemhogy testit, tehat a lanyoknak kellene meggondolni, hogy mikor fekszenek le, es kinek pl.
Vagy pedig szemerem lakatot kellene a lanyokra szerelni, mint az okorban, mert nem tudnak uralkodni magukon?
Vagy pedig a Szulo kiserje el az iskolaba porazon es vigyazzon a gyermekere?
Nagyon sok, de nem mindegyik fiatal lany felelotlen sajnos, es nem hallgat a szuleire, csak megy a sajat feje utan, mint az elozo, Akinek most 4 eves a gyermeke!
Valóban "etikátlan" dolognak számít általánosságban egy ilyen kapcsolat, de engem például nem zavarna, ha tudnám, hogy egy tanárom összejön egy csoporttársammal. Gondolom, ők sem szimpla jókedvből vonzódnak egymáshoz, de ha szeretik egymást - akkor ne legyenek együtt, csak mert az egyik a "felettese" a másiknak.
Persze, nem árt, ha átjelentkezik más tanárhoz, hogy legalább korrektek legyenek. De szerintem nincs gond a dologgal.
azt nem tudom, hogy "baj" lesz-e belőle. de szerintem eléggé nevetséges és én meglehetősen elítélem az ilyen "kapcsolatokat".
vén kecske is megnyalja a sót.... szánalom a köbön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!