Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Így nem fogok soha családot...

Így nem fogok soha családot alapítani?

Figyelt kérdés
Körülöttem szinte mindenkinek van párja, nekem nincs. De ahogy elnézem a barátnőim párjait, az jut eszembe, hogy én nem jöttem volna össze velük. Nem a külsejük miatt, hiszen mindenkinek más tetszik, bár az is benne van a pakliban, hanem a belső tulajdonságaik alapján.Szóval vmennyire válogatós vagyok. Így nem lehet normális párkapcsolatom, és családom a későbbiekben? Van aki 20 évvel idősebb férfinak szül most gyereket, van aki 1 fejjel alacsonyabbal van együtt, van aki egy nagyképű ripacs pasival stb.
2010. nov. 5. 23:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Fogadjunk, hogy lesz olyan :) A szüleimnek is lett, a nagyszüleimnek is, mindenkinek.
2010. nov. 6. 14:50
 12/14 anonim ***** válasza:

ha te sem, akkor valószínű én sem, nálam is ez a helyzet.

én várok...

23f

2010. nov. 6. 18:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Kinzo, ne beszélj hülyeségeket. Igenis van olyan, hogy valaki olyan emberrel (férfival) van együtt, aki MINDEN vágyának megfelel, mert én is egy ilyen férfivel vagyok már 6 éve, és ugyanúgy csodálom és tisztelem, mint eddig!

Az más kérdés, hogy rengeteg ember menekül az egyedülléttől, ezért a legaljább, nyomorultabb emberekkel is összeállnak kényelemből, miközben boldogtalanul döglenek meg egy teljesen elhidegült kapcsolatban. De lehet választani a szerelmet, a kölcsönös tiszteletet is.

Kérdező! Érzésem szerint te egy nagyon inutitív ember vagy, és jól megérzed az emberek hitelességét, tulajdonságait, és ezért taszít a legtöbb barátnőd pasija.

Én tudom, mert ÉN IS MINDIG EZT ÉREZTEM. Hogy soem jöttem volna össze a barátnőim pasijaival, NEM A KÜLSŐ MIATT, hanem a személyiségük miatt. És sokszor ki is derült pár év után, hogy jól éreztem, a pasikról kiderült az, hogy erőszakosak, érzéketlenek, a terhes feleségüket megcsalták, rászoktak a piára stb.

Én is ezt hittem, hogy velem van a baj, amiért én belsőleg nem tudom szeretni a legtöbb férfit, aki körülöttem volt, de miután a szerelmemmel találkoztam, rájöttem, hogy csak kevés volt a hiteles, férfias férfi, akire fel tudok nézni, de én MEGTALÁLTAM ezt a férfit, akit az első perctől kezdve imádok. Tarts ki a boldogságod és a megérzéseid mellett, és rátalálsz a megfelelő férfire.

2010. nov. 6. 22:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Ajjaj. Én mi rosszat irtam,hogy ilyen csúnyán le lettem pontozva? :D
2010. nov. 7. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!