Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Így nem fogok soha családot...

Így nem fogok soha családot alapítani?

Figyelt kérdés
Körülöttem szinte mindenkinek van párja, nekem nincs. De ahogy elnézem a barátnőim párjait, az jut eszembe, hogy én nem jöttem volna össze velük. Nem a külsejük miatt, hiszen mindenkinek más tetszik, bár az is benne van a pakliban, hanem a belső tulajdonságaik alapján.Szóval vmennyire válogatós vagyok. Így nem lehet normális párkapcsolatom, és családom a későbbiekben? Van aki 20 évvel idősebb férfinak szül most gyereket, van aki 1 fejjel alacsonyabbal van együtt, van aki egy nagyképű ripacs pasival stb.
2010. nov. 5. 23:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés? Menj ismerkedni, szórakozni, majd csak találsz valakit.
2010. nov. 5. 23:07
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom hány éves vagy, de én pl. 25 évesen jöttem rá,mennyi mindent kell még elérnem mire merek vállalni egy babát... ez van, ilyen a világ.
2010. nov. 5. 23:07
 3/14 anonim ***** válasza:
38%
Te pedig uncsi és nyafka vagy, nem véletlen, hogy nincs miből válogatnod, a jó pasik nem utánad futkosnak...
2010. nov. 5. 23:08
 4/14 anonim ***** válasza:
75%

párkapcsolat még a kisebb gond.. idővel a fiúk is megérnek és szeretnének családot úgyis.

2. voltam

2010. nov. 5. 23:08
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Ha magasra teszed a lécet, azt nehéz átugrani. Kompromisszum!!!
2010. nov. 5. 23:09
 6/14 anonim ***** válasza:
42%
Ez butaság ha talizol életed szerelmével az agyadat elöni a rozsaszin köd és semmi se fog érdekeli.
2010. nov. 5. 23:11
 7/14 anonim ***** válasza:
36%

23.08- honnan veszed,hogy nyafka és uncsi?

Amugy a kérdésedre válaszolva: majd megtalálod a neked megfelelö személyt.Talán majd akkor jön,mikor nem számitasz rá. Amugy én is igy vagyok ezzel. Vagyis sokszor elnézem a barátnöim párkapcsolatait,és ugy vagyok vele,hogy inkább vagyok egyedül,mint olyannal,mint az ő párjuk. Mert van,akit már nem egyszer megütöt a párja,van,akinek hisztisebb mint egy lány,van amelyiknek iszákos, van amelyiknek szexmániás. Kösz,de ebböl én nem kérek. És ettöl még nem leszek/leszünk sem uncsik,sem nyafkák

2010. nov. 5. 23:14
 8/14 anonim ***** válasza:
76%

Nincs tökéletes ember és nincs tökéletes kapcsolat sem.Az egészen súlyos hibáktól (pl.erőszak) az egészen enyhéig (pl.magasság) minden előfordulhat.

Ha egyszer szerelmes leszel,neked a te kapcsolatod lesz tökéletes,egy kívülálló szemével pedig lehet,hogy sz@r.Amit te még tolerálni tudszt,azt lehet,hogy én már nem és ezért nem is irigyelném a kapcsolatod és a pasidat sem.

2010. nov. 5. 23:22
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem kell leadnod semmiféle elvárásból. Neked is jár a tökéletes pár, ahogyan mindenkinek. Mindenkinek más a tökéletes. Ne adj le semmit, mert boldogtalan leszel és boldogtalanná teszed a melletted lévő párt is. Te is vagy olyan értékű, mint bárki más.
2010. nov. 6. 00:38
 10/14 anonim ***** válasza:
Amíg nem lehet embereket gyártani kívánt tulajdonságokkal vagy amíg nem lehet embereket átprogramozni addig nem lesz olyan társad aki minden elvárásodnak megfelel. Valamiből adj lejjebb!
2010. nov. 6. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!