Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak a férjemmel és...

Mit csináljak a férjemmel és a barátja zaklatásával?

Figyelt kérdés

Én vagyok az a posztoló aki pár hónapja írt egy posztot arról, hogy a férjem gyerekkori barátja megkeseríti az életünket.

Ez lett volna az alap probléma.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Most újabb fejleményekkel fordulok felétek.

A kisfiúnk sikeresen megszületett, a férjem is ott volt. Persze volt nagy be sértődés a barátja részéről, és jött hozzá utána a szokásos bocsánat kérés.

De a történet folytatódott. A barátot az anyja se tudta sokáig elviselni, úgyhogy szeptember végén közölte vele, hogy le is út - fel is út. Jött természetesen abban a pillanatban a hívás, bőgés, zokogás, hogy az élet sz@r, mindenki b@ssza meg, ő inkább @ngyilk@os lesz.

Mivel volt már hasonló kísérlete a férjem megijedt. És én ökör, hülye. Nem tudom mi történt a hormonok beszéltek belőlem, nem akartam, hogy az én lelkemen száradjon bárki h@lála is ezért engedtem a férjemnek, hogy a vendégszobában töltsön pár napot.

Igazából azért engedtem meg, mert a ház többi pontjától eléggé elszeparáltan van, saját fürdővel. Kettő napig tudott uralkodni magán. Majd előjött a valódi énje. Elkezdett vegzálni, gyakorlatilag elvárta, hogy ki legyen szolgálva. A férjemmel kismilliószor összeveszett.

A harmadik napon a férjem mondta neki, hogy akkor itt a lehetőséget elvágta maga alatt, innen is mehet és jobb ha inkább nem keresik egymást soha többé.

Erre az @ngyilk@ssági kísérletet beváltotta. Sikeresen kórházba került, amivel újabb zaklatási részt kezdett el a férjem felé, őt hibáztatva. Letiltottuk mindenhonnan.

Hamar megtudtuk, hogy mikor került ki a kórházból mert az első útja hozzánk vezetett. És folytatta a zaklatást. Rendőrséget hívtuk. Elvitték. 2 nap múlva újra. Viszont a rendőrség semmit nem tesz.

Ki vagyok már készülve idegileg, már egyedül az utcára se merek kimenni. Folyamatosan új Facebook profilokat csinál ahonnan hol könyörgő, hol b@szdmeg@nyád üzeneteket küld a férjemnek, hogy ő és én tehetünk mindenről.

Közben meg azt látom a férjemem, hogy nem tud mit kezdeni a helyzettel. Egy oldala még most is próbálna neki segíteni és emiatt lelkiismeret furdalása van, hogy nem teszi

Komolyan mit csináljak?

ma 09:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Rendes feljelentés megtörtént?

A zaklatás bizonyítékait, fenyegetéseit szedjétek össze. Távoltartási végzés. Beszélni valakivel, aki esetleg gondnokság alá vehetné és betenni a pszichátriára. Szociális médiákban, tiktokon közzétenni a sztorit. Nyugodtan bele lehet mondani, higy a rendőrség semmit nem tesz. Erre ugranak az emberek.

Kamerát tenni az udvarra, ahonnan jönni szokott, venni egy nagytestű kutyát, nem nyitni neki ajtót.

Vagy pedig elköltözni végsősoron onnan, ahol vagytok.

ma 09:14
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Feljelentés megtörtént? Mert csak a rendőrök kihívásával nem lesz semmilyen további következménye a dolognak. Meg kell tenni a feljelentést, akkor tudnak majd a rendőrök érdemben intézkedni.
ma 09:17
 3/11 anonymousreview60 ***** válasza:
90%
#1: Így. És ezen túl több komment nem is szükséges.
ma 09:18
 4/11 anonim ***** válasza:
47%
Férjednek meg pár haverjának megkéne keresnie és jól megvernie, ha megint keres megint megverni stb stb 3-4 alkalom és leszokna a csávó.
ma 09:27
 5/11 anonim ***** válasza:
44%
Esetleg még egy annyit, hogy önvédelem céljából, ha elmész otthonról egyedül vigyél gázsprayt vagy valami önvédelmi cuccot. Az ilyenből minden is kitelik, isten őrizz valamit csinál veled vagy a babával, jobb védekezni.
ma 09:54
 6/11 anonim ***** válasza:
5 ha egy őrült bantani akar bachatod a gázsprét. Főleg ha van nála egy kés.
ma 10:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Ahogy írták, feljelentés, mentsétek el a bizonyítékokat a zaklatásra.

Facebookon szerintem van lehetőség rá, hogy idegenek ne írhassanak üzenetet vagy letiltsátok az ismeretlenektől jövő üzeneteket.

ma 11:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy sz.rt sem ér a feljelentés sokszor. Volt egy riport egy csajjal akiket 10 éve zaklatott egy srác. Ült a házuk elött meg minden, követte fenyegwttw őket. Egyszer mar túl messzire ment a csaj pasija pofán verte, még azt vették elő.
ma 11:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha kértek volna tavoltartasit, elvitték volna ha a ház előtt ül. BEjelentgetesekkel semmire nem megy senki, csak feljelentessel. Egyébként ha kozteruleten ül valaki, a ház előtt azzal nem szeg semmilyen törvényt.
ma 11:58
 10/11 Metionin ***** válasza:
Ha a feljelentés már megvolt, érdemes távoltartásit is kérni.
ma 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!