Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak a férjemmel és...

Mit csináljak a férjemmel és a barátja zaklatásával?

Figyelt kérdés

Én vagyok az a posztoló aki pár hónapja írt egy posztot arról, hogy a férjem gyerekkori barátja megkeseríti az életünket.

Ez lett volna az alap probléma.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Most újabb fejleményekkel fordulok felétek.

A kisfiúnk sikeresen megszületett, a férjem is ott volt. Persze volt nagy be sértődés a barátja részéről, és jött hozzá utána a szokásos bocsánat kérés.

De a történet folytatódott. A barátot az anyja se tudta sokáig elviselni, úgyhogy szeptember végén közölte vele, hogy le is út - fel is út. Jött természetesen abban a pillanatban a hívás, bőgés, zokogás, hogy az élet sz@r, mindenki b@ssza meg, ő inkább @ngyilk@os lesz.

Mivel volt már hasonló kísérlete a férjem megijedt. És én ökör, hülye. Nem tudom mi történt a hormonok beszéltek belőlem, nem akartam, hogy az én lelkemen száradjon bárki h@lála is ezért engedtem a férjemnek, hogy a vendégszobában töltsön pár napot.

Igazából azért engedtem meg, mert a ház többi pontjától eléggé elszeparáltan van, saját fürdővel. Kettő napig tudott uralkodni magán. Majd előjött a valódi énje. Elkezdett vegzálni, gyakorlatilag elvárta, hogy ki legyen szolgálva. A férjemmel kismilliószor összeveszett.

A harmadik napon a férjem mondta neki, hogy akkor itt a lehetőséget elvágta maga alatt, innen is mehet és jobb ha inkább nem keresik egymást soha többé.

Erre az @ngyilk@ssági kísérletet beváltotta. Sikeresen kórházba került, amivel újabb zaklatási részt kezdett el a férjem felé, őt hibáztatva. Letiltottuk mindenhonnan.

Hamar megtudtuk, hogy mikor került ki a kórházból mert az első útja hozzánk vezetett. És folytatta a zaklatást. Rendőrséget hívtuk. Elvitték. 2 nap múlva újra. Viszont a rendőrség semmit nem tesz.

Ki vagyok már készülve idegileg, már egyedül az utcára se merek kimenni. Folyamatosan új Facebook profilokat csinál ahonnan hol könyörgő, hol b@szdmeg@nyád üzeneteket küld a férjemnek, hogy ő és én tehetünk mindenről.

Közben meg azt látom a férjemem, hogy nem tud mit kezdeni a helyzettel. Egy oldala még most is próbálna neki segíteni és emiatt lelkiismeret furdalása van, hogy nem teszi

Komolyan mit csináljak?

ma 09:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Feljelentés, esetleg elmennék egy ügyvédhez.
ma 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!